Zgarie-nori cu piscine pe balcon in Mumbai

Un zgarie nori in constructie in Mumbai, India, nu numai ca include mai mult de 200 de apartamente, trei niveluri de parcari o sala de gimnastica si o sauna, dar are de asemenea o caracteristica aparte, si anume, are integrate piscine pe marginile catorva balcoane. Numita Aquaria Grande, constructia a fost conce[uta de catre arhitectul James Law si compania Wadhwa Group.Este cu siguranta ultima cladire care impinge limita asupra caselor conventionale din India. Cu 228 de apartamente, aceasta are 60 de turnuri cu siteme d einalta securitate, terase in aer liber si zone de agrement si iscine. Curand se va deschide o sala de gimnastica iar cele mai mari aparamente vor include piscine.
Si cea mai scumpa casa din lume, de asemenea,localizata in Mumbai, are trei terenuri de aterizare pentru elicoptere, gradini plutitoare, sase parcuri de masini, un teatru si o uriasa sala de bal.
Finalizata anul trecut, casa, numita Antilla, a costat 1 miliard de euro, avand 25 de niveluri. Din pacate, cel care o detine Mukesh Ambani — cel mai bugat om din India, refuza sa se mute in ea, deoarece crede ca ii va aduce ghinion.
Zgarie-nori cu piscine pe balcon in Mumbai
Zgarie-nori cu piscine pe balcon in Mumbai
Zgarie-nori cu piscine pe balcon in Mumbai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *