Larry Hagman a incetat din viata

Indragitul actor Larry Hagman, cel care l-a interpretat pe J.R. Ewing din serialul Dallas, a încetat din viaţă. Acesta a fost invins de cancer, diagosticat în urmă cu un an.
Actorul a incetat din viata la spitalul din Dallas unde era internat din cauza unor complicaţii suferite. Alături de el s-au aflat Linda Gray şi Patrick Duffy, colegii lui din serialul Dallas. Inca din 2011, el anuntase ca sufera de un tip de cancer, descoperit intr-un stadiu in care nu mai era posibil de tratat. Desi a inceput tratamentul, modificandu-si totodata stilul de viata, cumplita boala nu a putut fi doborata.

“Familia şi prietenii lui Larry au fost alături de el pentru Ziua Recunoştinţei. Când a murit a înconjurat de oameni iubiţi. A avut o moarte liniştită, aşa cum şi-a dorit”, se arată într-o declaraţie de presă a familiei actorului.

Larry Hagman a fost actor, producător şi regizor de film. Cel mai celebru rol al său este J. R. Ewing din serialul TV “Dallas”. Episodul “Who Shot JR?”, difuzat în 1980, a rămas până în zilele noastre unul dintre programele de televiziune cu cea mai mare audienţă din lume, iar serialul “Dallas”, difuzat în 13 sezoane între anii 1978 şi 1998, a avut o popularitate uriaşă pe plan mondial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *