Limbajul trupului la femei difera de cel al barbatilor (III)

Altele:

Lenta trecere de la incrucisarera picioarelor inseamna ca un bărbat este interesat, fiind un semnal puternic de atracție
Uneori, atunci când picioarele sunt încrucișate, o femeie începe să loveasca ușor cu piciorul înainte și înapoi. Acest lovit afișează un semnal de curte.
Cand o femeie e așezata într-o poziție relaxată, cu un picior trecut peste genunchiul celălalt indică interesul ei la un bărbat.
Palmele deschise reflectă sinceritate.
Rosul unghiilor reflectă nervozitate.
Frecarea mâinilor reflectă anticipare.
Plimbatul încoace și încolo reflectă urgență sau nerăbdare.
Păstrarea mâinilor și picioarelor îndoite reflectă dezacordul sau lipsa de atenție.
Acestea sunt doar câteva dintre diferitele acțiuni pe care avem tendința de a le face cu mâinile și picioarele noastre, care reflectă în mod indirect starea noastră de spirit.

Limbajul trupului la femei difera de cel al barbatilor (III)

Postura:

Postura corpului este un alt instrument important in limbajul trupului. Ridicarea din umeri arata plictiseala, in timp ce umerii largi și verticali arată încrederea. Mai mult decât atât, mainile pe solduri reflectă poziția autoritara sau disponibilitatea, in timp ce mainile in spatele capului, cu picioarele departate arata un look relaxat. Transferarea greutatii de pe un picior pe altul, speculeaza ezitarea și lipsa de încredere. Un pumn încleștat poate indica furie sau solidaritate în timp ce un gest “Bine” este realizat prin atingerea degetului mare și degetului arătător într-un cerc în timp ce celelalte trei degete sunt intinse. Unele gesturi culturale, cum ar fi un semn de pace ar putea avea un sens complet diferit în Statele Unite ale Americii decat in alte parti ale lumii.

 

Limbajul trupului la femei difera de cel al barbatilor (III)

 

Femeile fac gesturi cu umerii. De asemenea,; palmele deschise, răsturnate sunt semne importante care indică faptul că ea este interesată. Acestea sunt câteva gesturi pe care femeile le vor face frecvent pentru a încuraja dorința de a fi luate în brațe. O femeie care este interesata subconștient va reflecta asta prin mișcările sale.

Unul dintre semnele distinctive ale limbajului trupului la barbati este forța de aderență, în care isi afișeaza brațele, pieptul, și trunchiul. Adesea, el poate sprijini mana pe un perete, bar, raft, etc sau isi tine mâinile în buzunare, coatele afară, pentru a scoate în evidență pieptul. Cand se ridica în picioare, bărbatul va sta drept, cu umerii înapoi . Dacă barbatul va se inclina spre femeia cu care se afla în conversație, acest lucru indică faptul că el începe să închidă prăpastia dintre ei. Comportamentele sexului masculin includ netezirea parului, indreptarea cravatei sau jachetei, ridicarea mânecilor, verificarea unghiilor, lustruirea ochelarilor, etc . De asemenea, atingerea non-verbala este probabil să înceapă. Barbatii, de obicei, încep atingând femeia “accidental”, pentru a o ajuta cu haina , sau atingandu-i mana cand ii ofera o bautura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *