Lupta cu caloriile

Daca e un lucru care trebuie inteles cu privire la mentinerea unei greutati corporale optime, si sa ajungi la corpul pe care il visezi, este batalia cu caloriile. In primul rand, pentru a pierde in greutate, trebuie sa arzi mai multe calorii decat consumi in dieta ta zilnica. Iar daca mergi in cealalta directie, cred ca iti dai seama care e rezultatul. Parte din a intelege cum vei reusi sa ajungi la greutatea ideala este sa alegi cel mai bun mod de a arde caloriile. Cand stii asta, atunci sti precis sa iti faci un program care sa te ajute rapid sa arzi grasimile corporale.

Aminteste-ti ca cel mai de efect mod de a arde calorii este sa cresti rata metabolismului pentru a arde mai multe calorii. Cine nu ar vrea sa arda calorii in timp ce sta pe canapea la televizor?

In timp ce unele activitati pot sa arda mai multe calorii pe minut in timpul antrenamentului, un program pe termen lung te ajuta sa iti arzi grasimile si sa construiesti masa musculara. Sa aruncam o privire peste activitatile care ard calorii pentru a vedea de unde sa incepem.

Exercitiile cardio

Prima categorie de exercitii pe care le poti incepe sunt cele cardio. Acestea sunt bine cunoscute pentru arderea caloriilor. Urmatoarele activitati sunt bazate pe o medie de 30 de minute.Lupta cu caloriile

ciclism – 246 calorii
jogging – 289 calorii
plimbare– 186 calorii
inot – 357 calorii
sarit – 312 calorii
role -247 calorii
aerobic– 270 calorii
Dupa cum vezi, activitatile care implica folosirea intregului corp sunt cele care ard mai mult calorii. Astfel, cu cat e mai intensiv exercitiul, mai multe calorii vor fi arse. De aceea, joggingul e in fata plimbarii.

Activitati sportive

Sa ne indreptam atentia spre activitatile sportive. Aminteste-ti ca orice activitate care te face sa te misti si sa consumi energie va fi benefica pentru slabit.Lupta cu caloriile

Baschet– 265 calorii
Fotbal – 286 calorii
Soccer – 250 calorii
Tenis – 249 calorii
Badminton – 161 calorii
Skating = 255 calorii
Acum, ce e interesant sa comparam exercitiile cardio, cu cele sportive, pentru a vedea care sunt cele mai bune in arderea caloriilor.

Deci, data viitoare cand vei fi entuziasmata sa mergi la sala, poate vei lua in considerare sa faci un sport in loc.

In final, ultimul tip de exercitii pe care sa le luam in considerare sunt cele de destindere. La acestea nu te gandesti ca la niste exercitii dar si ele te ajuta la randul lor sa arzi calorii.

In timp ce poate nu vei arde atat de multe calorii facand asta, in comparatie cu celelalte doua de mai sus, aminteste-ti ca orice tip de miscare conteaza. Daca nu iti plac activitatile sportive, dar iubesti golful, de exemplu, asta te poate ajuta sa iti mentii greutatea.Lupta cu caloriile

Role – 429 calorii
Frisbee – 107 calorii
Golf– 161 calorii
Gradinarit– 143 calorii
ski- 345 calorii
Deci, ai cateva exemple de cum sa arzi calorii. Cheia este sa iti amintesti sa faci o acivitate care sa iti placa. Nu te baza pe una care arde multe calorii si pe care o urasti, pentru ca vei sta cu ochii pe ceas si procesul de ardere nu se va desfasura la parametri optimi. Cauta locuri variate unde sa arzi caloriile, poti sa te concentrezi pe ce iti place in lupta cu kilogramele in plus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *