Sarcina si vestimentatia

Când ești o mama in devnire, prima ta preocupare  ar trebui să fie sănătatea și siguranța ta și a copilului. Trebuie să porti haine si pantofi care sunt confortabile și sigure, iar acest lucru înseamnă de obicei, piese largi și tocuri joase. Vrei sa faci loc pentru burtica ta în creștere și să fii capabila să mergi în condiții de siguranță și echilibru, și poti observa că picioarele tale se umfla si gleznele, ca progrese ale sarcinii. Cu toate acestea, nu înseamnă că trebuie sa porti doar haine fara forma, ci poti sa scoti în evidență curbele feminine.

Dacă preferați haine care sunt mai mulate, mai degrabă decât largi, alegeti tricoturi moi și materiale lejere, dar nu strâmte. Există mai multe opțiuni pentru pantaloni si rochii de sarcina, care sunt nu sunt prea strânse, nici incomode. Materialele mai moi  vor permite, de asemenea, pielea sa respire, ceea ce este important atunci când esti insarcinata.

 

Sarcina si vestimentatia

 

Pentru ca picioarele tale s-ar putea umfla și pentru că vrei să mergi în condiții de siguranță, ar putea fi necesar să alegi niște pantofi noi într-o dimensiune mai largă și cu tocuri mai mici. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să porti pantofi demodati, dar alege sandale cu tocuri late, mai degrabă decât tocuri stiletto. Acestea sunt mai bune pentru a-ti mentine echilibrul și nu vor împinge corpul înainte in modul in care majoritatea tocurilor o fac. Tocurile late sunt, de asemenea, foarte elegante si pot arata bine chiar si cu o fusta sau rochie.

Fiind gravidă nu înseamnă că nu ești sexy si atragatoare, asa ca nu ezita sa pui in evidenta curbele și feminitatea. Încearca pulovere moi   și fusta mai scurtă, care arată picioarele rotunjite, care sunt foarte atractive. Nu vrei să te îmbraci inadecvat în timpul sarcinii, în fuste mini si topuri care lasă puțin la imaginație, dar nu e nimic rau in a fi mandra de corpul tau si de schimbarile sale.

 

Sarcina si vestimentatia

 

Dacă vrei sa te acoperi un pic atunci când esti gravidă, investeste în jachete de maternitate frumoase și pulovere de maternitate. Poarta-le peste tricouri și bluze, astfel încât să nu se vada cand burta ta este atât de evidentă.

Este, de asemenea, bine să ne amintim accesoriile și alte lucruri simple, care te mențin frumoasa în timpul sarcinii. În cazul în care picioarele tale par umflate, încearca dresuri inchise sau negre pentru a le da o definitie si recurs vizual. Poarta un colier pentru a atrage privirile în sus. Asigura-te că iti ingrijesti parul si machiajul, astfel încât să arati întotdeauna bine atunci când esti gravidă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *