Spa pentru picioare la tine acasa

Picioarele tale sunt pretioase. Ele te poarta kilometri si te ajuta sa iti mentii postura. De asemenea ele sunt cele care sufera consecintele tocurilor inalte de dragul frumusetii si devin aspre si oabosite de la statul in picioare toata ziua sau de la mersul si alergatul pe distante lungi. Da picioarelor tale atentia pe care o merita printr-un spa binemeritat. Acesta iti va revigora picioarele si iti va permite sa te concentrezi numai pe relaxarea lor si sa te asiguri ca sunt intr-o forma grozava. Iata ce trebuie sa faci:
Ia un lighean cu apa calda. Adauga niste spuma de baie aromata sau ulei pentru tipul tau de piele si amesteca. Uleiul de menta este bun pentru revigorarea picioarelor, in timp ce uleiul de lavanda este un bun calmant.
Spa pentru picioare la tine acasa
Daca picoarele iti sunt umflate adauga sare. Inmoaie-ti picoarele intre 5 si 10 minute. Indeparteaza impuritatile de sub unghiile picioarelor si taie-ti unghiile la o lungime rezonabila. Daca vrei, poti sa impingi cuticulele, pentru ca acestea vor deveni moi.
Spa pentru picioare la tine acasa
Maseaza-ti picoarele-Foloseste un balsam hidratant, o crema sau un exfoliant. Poti chiar sa-l prepari tu-1/cana lotiune de corp neparfumata, gel aloe vera si tarate. Foloseste-l sa-ti exfoliezi picioarele..
Spa pentru picioare la tine acasa

Daca picioarele tale nu sunt moi , foloseste o perie pentru picioare cu suprafata dura. In timp ce iti masezi picioarele, priveste-le si vezi cum sunt. Daca au bataturi, excrescente, zgarieturi, care necesita atentie speciala. Daca vezi ceva neobisnuit, trebuie sa mergi lamedic, nu le lasa in voia sortii.

Spa pentru picioare la tine acasa

Indeparteaza exfoliantul cu un prosop. Aplica-ti pe fiecare picior lotiune hidratanta. Acest pas iti va la sa picioarele moi si parfumate cand vei continua aplicarea lacului de unghii, indeparteaza lotiunea din zona unghiilor cu un prosop. Altfel, lotiunea va interfera cu oja.

Spa pentru picioare la tine acasa

Daca iti pictezi unghile, acum, picioarele tale sunt pregatite. Aplica-ti oja preferata si foloseste una cu un finis glossy.Te vei simti extraordinar.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *