Machiajul pe timp de ploaie

Sigur, îți amintești cât de greu este sa păstrezi machiajul fără pată în timpul sezonului ploios. Ploaia este destul de dura atât cu fața, părul și corpul, în general. În scopul de a ne pastra machiajul impecabil este esențial să cunoastem trucurile cele mai vitale.

Ploaia promite de multe ori dușuri rapide și surpriză care ne pot ruina aspectul cat ai clipi din ochi. Deși nu este nevoie să renunți la folosirea machiajului este înțelept să cunosti trucurile utile profesionale pentru a face față zilelor ploioase cu încredere și stil. Pe măsură ce anotimpurile se schimba, se recomandă să învațam noi moduri de a aplica produsele cosmetice si sa folosim produsele potrivite pielii noastre. Pe langa ritualurile vitale de îngrijire a pielii există alte practici care trebuie să fie aplicate pentru cele mai bune rezultate.

Cuvintele cheie atunci când vine vorba de machiaj pe ploaie sunt rezistent la apa si machiaj iluminator. Acestea sunt două calități care sunt chintesența supraviețuirii ploii, cu un aspect impecabil. Dacă reușiți să adoptati tendințele de sezon veți vedea rezultatele benefice destul de curând. Dezastrele și petele de machiaj pot fi ușor prevenite dacă vă abordati problema din unghiul potrivit. Să vedem cele mai importante sfaturi de machiaj pentru sezonul ploios.

 

Machiajul pe timp de ploaie

 

Baza de machiaj

Începând de la baza este de remarcat faptul că de multe ori principala problema este folosirea excesivă a fondului de ten. Cele care consideră că este indispensabil ar putea folosi un strat subțire de preferință rezistent la apă. Mai mult decât atât, alege nuanta potrivita, care e mai aproape de tonul pielii naturale.
Pudra se va dovedi a fi cel mai bun instrument pentru a oferi o stralucire usoara si masca defectele de înfrumusețare în același timp. Aceasta se va lipi de tenul tau, mai mult decât orice fel de fond de ten. Aceasta va necesita o retusare rapidă în timpul zilei, cu toate acestea, garantează efectul imaculat.
Cele care au un ten frumos ar trebui să elimine în totalitate acest produs de machiaj de zi cu zi, în schimb, este mai indicat să se utilizeze un anticearcan decât să se aplice o pudra.

 

Machiajul pe timp de ploaie
Machiajul ochilor

Ploaia înseamnă rimel rezistent la apa. Din moment ce un rimel normal te-ar murdări repede atunci când intra în contact cu umiditatea, se recomandă să utilizați o formula speciala, care va rezista condițiilor meteorologice extreme. Este cunoscut ca aceste produse nu pot fi spalate atat de usor.
Make-up artistii recomanda, de asemenea, farduri de ochi cu culori mai naturale și, de asemenea, de preferință rezistente la apa. Culorile de sezon oferă opțiuni nelimitate pentru a arata grozav, chiar dacă vremea de afara este sumbra.
Fardul de obraz
Este o greșeală comună pe care doamnele par să o faca. Și anume faptul că folosesc un fard de obraz cu o textura inadecvata. Zilele ploioase nu sunt potrivite pentru compoziții complexe, de aceea este o regula de aur  să alegem un mousse sau fard de obraz, care pot rezista impactului la umiditate.
Specialistii in machiaj ne recomanda un truc zdrobitor. Un pic de ruj imprastiat cu varful degetelor pe pometi si efectul este la fel de superb ca și cu utilizarea unui fard de obraz.
Machiajul buzelor

Luciul de buze ar putea intra in contact cu umiditatea, care poate duce la pătare și la un aspect neplacut. De aceea, ar trebui să ne bazam mai degrabă pe ruj de înaltă calitate, care va fi in topul unui machiaj fabulos. Există mai multe formule si marci pe piata care garantează un efect de lungă durată.
Asigurați-vă că-l testați în prealabil, în scopul de a evita orice accidente de machiaj. Puteți merge fie pentru un efect buze rosii sau, mai degrabă pentru tendințele de machiaj elegant și natural. Alege-l pe cel care te avantajeaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *