Manichiura japoneza, un plus de feminitate

Dacă vă place aspectul unghiilor lungi, puternice, cu un pic de stralucire si fler feminin, sunteti gata pentru o manichiura japoneza. In multe orașe s-au deschis saloane japoneze și femeile se bucură de aspectul unei manichiuri autentice japoneze. Ce este implicat în acest proces și cat de diferita e de manichiura tradiționala sau standard?

Ca un standard de manichiura, procesul japonez începe cu o tăiere ușoară și pilire a unghiilor, urmat de aplicarea de ulei pentru cuticule. Unghiile naturale sunt pilite scurt, astfel încât unghiile artificiale sa poate fi aplicate. Aceasta ar putea include o exfoliere astfel încât pielea și unghiile sa fie la fel de netede. Odată finalizat acest procedeu, veți beneficia de un masaj de relaxare cu uleiuri, care sunt de multe ori parfumate cu iasomie, lavanda, și alte flori. Acestea vor inmuia pielea de pe mâini și vor relaxa mușchii încordați.

 

Manichiura japoneza, un plus de feminitate

 

Unghiile artificiale sunt apoi aplicate folosind gel sau acril, și apoi arta unghiilor este aplicata după ce unghiile s-au uscat și s-au întărit. De obicei, această artă se face pe fiecare unghie si poate include caligrafie japoneză, bijuterii și pietre prețioase, paiete, pietre, sau orice altă alegere în funcție de salon.

Multi profesionisti in manichiură japoneza sunt instruiți în tehnici de pictura astfel încât să puteți avea orice tip de aplicatii pe unghii , inclusiv inițialele dvs., o floare, și așa mai departe. Unii sunt chiar priceputi in aplicare Nail Art 3D, astfel incat extensiile de unghii arata ca si cum ar pluti în aer. Adaugand unele bijuterii sau pietre va va oferi un aspect frumos și feminin.

Pentru cele care prefera, puteți obține, de asemenea, o manichiura japoneza fără artă, și incluzand doar masaj, si alte servicii. Acest proces va include de obicei o culoare lucioasă de unghii roz, astfel unghiile tale arata feminin si stralucitor.

 

 

Manichiura japoneza, un plus de feminitate

 

O manichiura japoneza este o alegere excelentă dacă doriți un masaj ușor al mâinii, împreună cu procesul de manichiura și unghiile vor arata ca o fantezie și cat mai feminin cu putință. Ati putea încerca o manichiura japoneza, dacă aveți un eveniment special , cum ar fi o petrecere de nunta sau de grădină sau o aniversare specială. Cercetati caligrafia japoneză sau adresați-vă profesionistilor și alegeți ceva special.

Nu fiecare oraș are un salon japonez, dar dacă veti călători în această vară, verificati in New York, Los Angeles, Chicago, și Londra. Ele pot avea mai multe opțiuni și puteți găsi un salon japonez în timp ce călătoriți.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *