Mituri comune, distruse

Nu toate sfaturile de frumusete pe care le citim și auzim sunt de fapt adevărate, și sa asculti de fiecare sfat on-line sau pe care il auzi de la prietenele tale poate fi, uneori, de-a dreptul obositor! De asemenea, trebuie sa fim atente la sfaturi de frumusete care nu sunt adevărate și sunt simple mituri ! Arunca o privre la această listă de 10 mituri de frumusete, care au fost distruse în acest an.

Incrucisarea picioarelor duce la vene varicoase. Varicele sau venele pronunțate apar de obicei atunci când venele de la picioare trebuie să lucreze mai greu pentru a pompa sângele de la picioare la inima și înapoi . Incrucisarea picioarelor nu face munca excesiv de grea. Dacă stai în picioare toată ziua la lucru, încearca să ridici picioarele pentru a ajuta la prevenirea venelor varicoase inestetice.

 

Mituri comune, distruse

 
Rasul face parul sa creasca din nou mai întunecat și mai gros. Dacă aveți tendința de a rade parul facial, acesta va crește, indiferent de produsul sau metoda utilizată pentru a-l îndepărta. De multe ori parul facial devine mai gros și mai întunecat în timp, care este motivul pentru care mulți presupun că e de la ras.
Puteți scăpa de riduri. Odata ce pielea ta are un rid, numai chirurgia te scapa de el. Puteți aplica fond de ten pe piele pentru a face ridurile sa arate mai puțin vizibile și sa folositi produse de exfoliere pentru a elimina straturile exterioare ale pielii astfel încât pielea proaspata este revelata, dar de fapt nu se elimina ridurile!
Epilatul cu ceara face parul sa nu mai creasca, S-ar părea că smulgerea părului de la rădăcină e modalitatea de a scapa de el. Nici vorba! Pentru epilare definitiva, aveți nevoie de un tratament care distruge foliculul de par sub piele, și epilarea cu ceară nu va face acest truc.
Untul de cacao va stopa vergeturile. Vergeturile se întâmplă atunci cand tesutul fibros din piele este rupt și acest lucru are loc in straturile de sus, unde untul de cacao nu ajunge. Unele femei au vergeturi de la sarcină și greutate, iar unele din cauza stării pielii lor, nu din cauza tratamentelor de actualitate.
Periajul părului de 100 de ori creează strălucire. Acest lucru este adevărat, dar numai dacă te speli zilnic. Trăgînd parul prea mult poate provoca pagube și de 100 de ori la un moment dat va provoca mai mult rău decât bine!

 

Mituri comune, distruse

 
Pernele de satin vor ține ridurile departe. Ridurile apar atunci când fibrele de piele se lasa în jos, si dormind pe un anumit material pentru câteva ore în fiecare noapte nu ajuta. Mai bine poartă protecție solară în fiecare zi și în fiecare noapte aplica o crema hidratantă pentru a lupta impotriva ridurilor.
Maioneza este un balsam de par bun. Maioneza este ulei și ouă și ambele sunt bune pentru par, dar maioneza in sine este foarte murdara și poate provoca acumularea de sebum. În schimb, investeste într-un balsam de par bun și încearca tratamente regulate cu ulei de masline fierbinte.
Daca smulgi un fir de par carunt, 10 fire cresc în locul lui. Parul tau va incarunti atunci când pierde pigment, și smulgerea sau tragerea sau vopsirea sau orice altceva nu vor schimba acest proces!
Ceea ce mananci și bei nu afecteza aspectul tau. Pielea este alimentata de la interior spre exterior și cantitatea de hidratare va afecta, de asemenea, look-ul general. Ai grijă de tine din interior și protejeaza pielea in exterior pentru cele mai bune rezultate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *