Top 10 diete in 2013

La inceput de an mulți oameni si-au promis sa scape de kilogramele în plus și să facă o prioritate din sănătate. Dar există o gramada de diete disponibile, astfel încât oamenii sunt confuzi ce plan de dieta este bun și eficient. Într-un efort de a oferi un ghid pentru aceste persoane, US News a publicat cele mai bune diete pentru 2013.

1  Dieta DASH

Dieta DASH a fost inițial dezvoltata pentru a lupta împotriva problemei tensiunii arteriale. Chiar dacă nu este o dieta scop, planul de dieta DASH are o capacitate uimitoare de a preveni / controla diabetul. Este sigura și în valorile nutriționale. In plus, experții au constatat că acest plan de dieta poate reduce foarte mult riscul de boli de inima fatale.

2  Dieta TLC

Dieta terapeutica modifica stilul de viata. Este un plan de dieta sanatos si eficient. Aceasta este  aprobata de National Institutes of Health. TLC este avizata de AHA (American Heart Association) pentru a promova starea bună de sănătate cardiovasculara. Ea nu are dezavantaje majore. De fapt, experții în sănătate descriu aceasta dieta completa si sigura.

 

Top 10 diete in 2013

 

3 Dieta Clinica Mayo

Dieta Clinica Mayo este, de asemenea, un plan de dieta bun, potrivit experților. Spre deosebire de alte planuri de dieta, Dieta Clinica Mayo este un stil de viață care vă poate ajuta să vă îmbunătățiți sănătatea și să mențineti o greutate sanatoasa pentru intreaga durata de viata. A fost constatat că aceasta dieta nu este doar nutritionala dar, de asemenea, complet sigura. Este extrem de benefica pentru prevenirea / tratarea diabetului. În plus, experții au constatat că planul de dieta este moderat eficace pentru pierderea în greutate.

4 Dieta mediteraneana

Dieta mediteraneană este un alt plan de dieta sanatoasa. După cum numele sugerează, aceasta dieta se bazeaza pe alimentele tradiționale din regiunea mediteraneană. Oamenii care folosesc acest plan de dieta sunt obligati să acorde o importanță mai multa pe fructe, legume, ulei de măsline, pește, și alte alimente sănătoase. Mai mult decât atât, cercetarile au confirmat faptul că dieta mediteraneană este extrem de utila în prevenirea bolilor cardiovasculare.

5 Dieta Weight Watchers

Weight Watchers este  eficienta, inteligenta și super-flexibila. În acest program de dieta, poti mânca orice doresti, atât timp cât acestea se lipesc de punctele de zi cu zi ( în funcție de greutatea unui individ, inaltime, sex, și vârstă). Puteți găsi produsele alimentare, peste 40.000, de pe site-ul oficial al Weight Watchers. Cu ajutorul acestor puncte, vă puteți modela dieta după cum doriți. Chiar expertii in sanatate au confirmat ca este o dieta sigură și hrănitoare, usor de urmat.

 

Top 10 diete in 2013

 

6 Dieta Flexitarian

Dieta Flexitarian este un plan de alimentatie hranitoare, care accentuează consumul de alimente pe baza de plante, cum ar fi legume, fructe si cereale integrale. Prin urmare in aceasta dieta, ai mai multe sanse de a consuma mai putine calorii, ceea ce duce în cele din urmă la o greutate mai mică. În plus, este eficienta in lupta impotriva diverselor probleme de sanatate cum ar fi diabetul de tip 2, hipertensiune arteriala, si niveluri ridicate de colesterol.

7  Dieta Jenny Craig

Jenny Craig este un program de dieta de popular, care se bazează pe mese preambalate. Experții in sănătate au descris-o ca fiind completa nutrițional, în condiții de siguranță, și ușor de urmat. Mai mult decât atât, acest plan de dieta poate duce la pierderea în greutate rapidă și, astfel, reduce riscul de a dezvolta diabet zaharat si a bolilor cardiovasculare.

8 Dieta Ornish

Programul de dieta Ornish este foarte sanatos pentru inima. De fapt, o serie de medici si nutritionisti recomanda aceasta dieta pentru acei oameni care doresc să piardă în greutate și care pot avea boli de inima. Programul recomanda, de asemenea, antrenament regulat, ceea ce ajuta la pierderea kilogramelor în plus și pentru a îmbunătăți fluxul de sânge. Cu toate acestea, dieta este extrem de saraca in grasimi de toate tipurile, si poate fi dificil de urmat, mai ales pe termen lung.

9  Dieta tradițională asiatică

Dieta traditionala din Asia este considerată ca o alegere rațională fiind considerata de catre nutritionisti hranitoare si sigura. Dieta este bogata in vitamine, minerale, fibre, antioxidanti, si saraca in grasimi saturate. Dieta traditionala din Asia include consumul zilnic de pâine, fidea, orez, cereale integrale, alături de legume, fructe, legume, nuci și semințe. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de pierderea în greutate pe termen scurt sau pe termen lung, planul de dieta asiatica nu este foarte eficient.

10 Dieta vegetariana

Dieta vegetariana a depășit alte diete comerciale în mai multe domenii, printre care sănătatea inimii, pierderea in greutate, si baza nutriționala. Este, de asemenea, relativ benefica pentru prevenirea / tratarea diabetului si a bolilor cardiovasculare. Experții in sănătate au descoperit ca aceasta dieta este moderat ușor de urmat adică nu este nici cea mai provocatoare și nici cea mai ușoară, pentru că este fără carne poate fi foarte greu pentru unii oameni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *