Motivele pentru care barbatii si femeile insala

Aventurile extraconjugale sunt foarte frecvente în rândul bărbaților și femeilor deopotrivă. Vremurile de demult, cu viața de căsătorie și relațiile ca obligațiuni divine au trecut. Iar astăzi, ca urmare a gândurilor moderne și stilului de viață, divinitatea este copleșita de factori materialisti și oamenii consideră adesea viața de familie doar o structură socială necesară.

Statisticile recente sugerează că 40% dintre femei (și   numărul este în creștere) și 60% dintre bărbați, la un moment dat vor avea o aventura . Pune aceste numere împreună și se estimează că 80% dintre căsătorii vor avea un soț la un moment sau altul implicat într-o relatie extraconjugala.

Aventurile extraconjugale pot avea efecte devastatoare asupra relației și soțului inselat. Există multe motive pentru care oamenii intra in relatii extraconjugale. Acest articol va vorbi despre cauzele aventurilor, împreună cu efectele lor.

Cauzele relatiilor extraconjugale
Motivele pentru care oamenii se implică în relații extraconjugale sunt multe, dar de multe ori se reduce la probleme în relația existentă in căsătorie.

1) Căsătoria
În cazul în care căsătoria în sine este deteriorata sau relațiile dintre cele două persoane sunt neglijate și tensionate, atunci aceasta poate duce la aventuri. În cazul în care relația are prea multe responsabilități sau în cazul în care comunicarea între cele două persoane se destramă, atunci aceasta poate face ca oamenii sa se complaca în relatii extraconjugale. Banii, intimitatea, religia sunt toate probleme importante.

2) Probleme cu stima de sine
Mulți oameni suferă de probleme cu stima de sine și astfel de persoane nu sunt în măsură să se ocupe de problemele obișnuite în relație. Această problemă este destul de dificil de manevrat incat nici o cantitate de dragoste nu poate rezolva cu adevarat problemele inerente cu stima de sine, dacă nu sunt abordate cu cap.

3) Dragostea
Dragostea are modificări cu timpul. Entuziasmul inițial și adrenalina din primii ani dispare cu trecerea timpului. Uneori oamenii găsesc că este dificil să se ocupe de această problemă, ei cred că au nevoie de entuziasm, pasiune și dragoste reaprinsa. În cazul în care nu se întâmplă, atunci  ar putea încerca să o gaseasca în altă parte.

 

Motivele pentru care barbatii si femeile insala

 

4) Sexul
Sexul este, probabil, una dintre cele mai importante motive pentru care oamenii se implica in aventuri. Sexul este un amalgam de dragoste și pasiune între doi oameni. Cu timpul, sexul poate deveni monoton și în cazul în care există o lipsă de dorință, pasiune și romantism în relație, atunci poate conduce persoana să-l caute la altcineva. Dependenta sexuala este, de asemenea, un motiv pentru care oamenii cauta relatii extraconjugale

5) Nemultumirea fata de aspectul fizic
Modul în care arata partenerul de multe ori afecteaza viata sexuala. Fie ca este vorba de cazul în care nu sunteți sigur cu privire la aspectul dvs sau invers că partenerul tău nu are o personalitate plăcută, în ambele cazuri, va exista un disconfort evident în timpul actului sexual. Pentru a scapa de acest lucru, persoanele de multe ori cauta un partener adecvat în ceea ce privește aspectul fizic, care le permite performanțe mai bune în pat.

6) Plictiseala sexuală
Un alt motiv foarte comun de a te înstrăina partenerul tau actual și a cauta pe altcineva este din plictiseală pură. După ani de căsătorie de multe ori lipseste distracția și fiorul care a existat inițial în relație. Ca urmare, ei caută asta în altă parte.

 

 

Motivele pentru care barbatii si femeile insala

 

7) Dorința de fericire
Pe măsură ce societatea progreseaza, egoismul și un model individualist de gândire au devenit norma. Mulți oameni nu par să fie deranjati cu privire la acțiunile lor sau ce efecte comportamentul lor poate avea asupra altora. În consecință, a devenit acceptabil social și nu în întregime neobișnuit pentru oameni să spuna că ei nu au fost mulțumiți și acesta este motivul pentru care mulți au aventuri extraconjugale.

8) Mai puțin angajament
Căsătoria necesita munca grea pentru ca aceasta să prospere cu succes. Multe persoane au probleme de angajament si de multe ori pare mai ușor să dispara atunci când lucrurile merg rãu. Schimbarea atitudinii față de viață, s-a redus, de asemenea, nivelurile de angajament și importanța instituției căsătoriei. Educația și cariera au prioritate în multe cazuri, și oamenii nu sunt la fel de angajati față de căsătorie.

9) Așteptări nerealiste
Multe persoane se căsătoresc cu o mulțime de așteptări nerealiste de la partenerii lor. De multe ori, relația nu poate trăi până la așteptările de iubire ideala. Problema în acest caz nu este cu relația în sine, ci convingerile și ideile despre relație. Adesea, mulți oameni nu accepta că euforia inițială dispare. În cazul în care una dintre persoane nu este suficient de matura pentru a suporta modificările survenite în relație atunci el sau ea poate opta pentru o aventura.
10) Alte probleme
Unele probleme care pot determina oamenii sa caute dragoste, companie din afara căsătoriei includ criza varstei. Probleme psihice, probleme fizice și alte evenimente pot afecta, de asemenea, o relație și face oamenii să caute dragostea în afara căsătoriei. Singurătatea poate fi, de asemenea, unul dintre motivele pentru care oamenii caută aventuri extraconjugale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *