Ochi fara riduri mai mult timp

Am mai spus si in alte articole cu sfaturi de machiaj ca pielea sensibila din jurul ochilor necesită o îngrijire specială. Știi că pielea ochilor este diferită de cea a fetei noastre, nu? Ea e mai subtire si are mai putine grasimi si muschi dedesubt. Există doar vasele de sange care, pot face aceste cercuri intunecate care se luptă  sa apară în cazul în care sunt situate prea aproape de suprafață. Deci, haideți să învățăm cum să ne păstram pielea  sensibila   ochilor tanara si revigorata , atâta timp cât putem.
Somn bun
Da, repet din nou și din nou. Dormi! Și dormi bine. Consulta neaparat medicul dacă ai insomnie despre modalități în care se poate lupta impotriva acesteia.

Spune “da” la ochelarilor de soare. Momentan sunt zile insorite de iarna si zapada reflecta lumina asa ca este, de asemenea, foarte luminos afara și în scopul de a proteja ochii de razele soarelui sau incandescenta zapezii privim chiorâș și, ca rezultat obținem “laba gastii” din jurul ochilor.

Indeparteaza machiajul. Ce se întâmplă dacă te duci să te culci cu o fata murdara? Te trezești cu o fata murdara . Tocmai am citit undeva … dar voi spune mai multe -. Pe o fata murdara cu un machiaj vechi se acumulează în pielea ta în timp ce dormi, astfel pielea devine aspra cu timpul.

Ochi fara riduri mai mult timp

Ramai naturala atunci cand poti
E de fapt o practică bună în special în timpul verii când e prea cald pentru a purta machiaj greu pe fata. E ca și cum ai purta haine pe fata atunci când e cald afară. Da-i fetei ta o pauză din când în când de la toate produsele si foloseste doar un jet de apă pură în timpul zilei pentru a o improspata. Asta e tot ce ai nevoie.

Apă rece
Pentru a elimina cercurile intunecate de sub ochi se spală fața cu apă rece, și se aplica ușor o crema de ochi din jurul ochilor pentru a stimula circulatia sangelui.

Fii delicata cu pielea sensibila din jurul ochilor. Aceasta nu tolerează tratamentul aspru si fii blânda cu ea atunci când aplici creme, seruri sau machiaj. Nu frecati, ștergeți sau frecați energic. Acest lucru poate afecta vasele mici de sange sub ochii dumneavoastră și da rezultat cercurile intunecate.

Ochi fara riduri mai mult timp
Aplica creme de frumusețe în avans
Nu se aplică creme de noapte chiar înainte de a merge la culcare. Se aplică în prealabil cu o oră sau oră și jumătate înainte de culcare. În caz contrar, s-ar putea sfârși prin a avea ochii umflati.

Hidrateaza-te
Ei bine, nu am putut ignora asta. Asigurați-vă că serul de ochi are o textura usoara si nu este sub forma de creme grele care nu permit pielii sa respire, care poate duce la inflamare.Ochi fara riduri mai mult timp

Ingrijire și interdicții

-Alege cosmetice in functie de varsta ta;
-Nu se aplică creme de fata pentru pielea din jurul ochilor pentru ca pot provoca iritatii, inflamație;
-Nu atingeți ochii de prea multe ori, si spalati-va pe mâini înainte de a atinge ochii. Scoateți din calcul umflarea ochilor din alte motive.

-Dormiti cu capul doar un pic mai sus de restul corpului;

-Evitati cremele grele ochi;
-Reconsiderati aportul zilnic de sare, poate abuzati de ea, ceea ce duce la umflare, deoarece se reține apă în corp
-De asemenea, taie de pe lista alimentele picante si alcoolul
-cartofii, ceaiul mușețel comprimă, si ajuta la reducerea umflarii ochilor
-Cosmeticele de calitate. E mai bine  sa folosesti doar cosmetice de calitate. Asta nu înseamnă că ar trebui să cumperi doar produse de marci cunoscute. Cauta produse accesibile de frumusete de bună calitate la brandurile de încredere și testate.

Sub ochi, ridurile sunt inevitabile, dar vă poate ajuta pielea sa ramaneti tinere pentru o lungă perioadă de timp, urmând aceste sfaturi simple și, de asemenea, prin reducerea stresului, si un stil de viață sănătos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *