Pregateste-ti baia pentru oaspeti

De prea de multe ori baia este ultima cameră din casa pe care o decorezi chiar dacă este o cameră pe care toată lumea din casa o foloseste! Băile pentru oaspeti sunt  de obicei neglijate, deoarece familia nu le foloseste desi baia ar trebui să fie un spatiu de relaxare mai ales dacă   așteptați musafiri. O  baie sau un duș fierbinte după o zi de munca poate fi exact ceea ce aveți nevoie pentru a vă relaxa, și având o baie primitoare care pare atractiva va poate inalta starea de spirit înainte de a pleca la birou dimineața. Luați în considerare ceea ce aveți nevoie pentru a improspata baia și pregătiti-o pentru oaspeți.

Prosoapele pufoase sunt o necesitate în orice baie, mai ales una cu duș. Prosoapele subtiri, nu sunt doar incomode, ele pot usca de fapt, pielea. Prosoapele pufoase supradimensionate sunt foarte primitoare și pot oferi o pata de culoare baii. Puneti prosoapele in straturi una peste alta pe rafturi pentru prosoape, și sau puneti-le intr-un coș , astfel încât acestea sa fie ușor accesibile.

 

Pregateste-ti baia pentru oaspeti

 

Va trebui sa ai o rezerva  la prosoapele de baie.  Prosoapele sunt importante pentru musafiri iar acestia pot avea nevoie de unul nou in fiecare zi. Dacă baia ta este aproape de camera de zi sau camera de familie, asigura oaspetilor tai prosoape suplimentare impreuna cu o izolație fonică astfel încât să aveți mai multa intimitate în baie.

Pentru confortul oaspetilor, ia în considerare cumpărarea unui halat pufos pentru fiecare oaspete și agăța-l în baie. Acest lucru ii va face sa se simta mai confortabil, după un duș, mai ales dacă au uitat sa-si ia haine. Un halat pufos va poate ajuta să vă relaxați și tine de cald dupa ce iesiti din baie, și este confortabil de purtat în timp ce continuati să va pregătiti pentru a doua zi.

 

 

Pregateste-ti baia pentru oaspeti

 

Săpunurile sunt necesare în baie și o bună aprovizionare poate adăuga interes vizual și un parfum minunat.  Ia în considerare achiziționarea unui recipient special și umple-l cu sapunuri de lux și păstreaza-l în baie astfel încât sa fie accesibil după cum si necesar. Ai putea cumpăra, de asemenea, lotiuni cu dimensiuni de călătorie și creme pentru oaspeți, și chiar răsfățați-i cu produse speciale după baie sau duș.

Lumanarile pot adăuga o stare de spirit minunata atunci când doriți să faceti baie, asa ca luati in considerare decorarea baii cu lumanari parfumate si colorate. Acestea pot fi, de asemenea, foarte relaxante si primitoare și adaugă interes vizual, unei bai plictisitoare si monotone.

Cada, dușul, chiuveta și toaleta ar trebui să fie curățate și dezinfectate cu detergenți naturali,  în cazul în care oaspeții dumneavoastră au alergii la substanțe puternice. Podeaua trebuie să fie aspirata și spălata, și prosoapele curate. Verificați perdeaua de dus, ati putea face o actualizare, cumparand una noua.

Pregatiti un   coș (sârmă, răchită, oricare ar fi), cu un uscator de par, sampon si balsam, un   gel de duș, loțiune, o pilă de unghii și o crema de maini bune în baie doar în cazul în care oaspetele a uitat ceva acasă . Aveți posibilitatea să completați, de asemenea, cabinetul de medicamente cu orice alte elemente de care ar putea avea nevoie  sau o sticluta de ulei de arbore de ceai. O periuta de dinti, pasta de dinti si ata dentara sunt, de asemenea, bine de oferit. Asigurați-vă că aveți   hârtie igienică în vedere, sau arăta oaspeților unde se afla. Pentru mai multe sugestii cu privire la ceea ce sa puneti în coș  verificati    lista  impreuna cu invitatii dumneavoastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *