Proceduri estetice fara bisturiu

Cand oamenii aud cuvintele chirurgie plastica, ei se gandesc imediat la bisturiu. Cele mai multe forme de chirurgie plastica nu implica o intervenție chirurgicală efectivă, inclusiv anestezie și tăiat. Cu toate acestea, nu toate procedurile cosmetice cer să faceți acest lucru. Există multe proceduri care pot îmbunătăți aspectul, fără a fi nevoie să apeleze la bisturiu. În schimb, se folosesc lasere, materiale de umplutură și produse chimice pentru a ajuta la îmbunătățirea aspectului. Următoarele proceduri sunt cele mai populare alegeri, fără cuțit.

Botox

Majoritatea oamenilor au auzit de injectii cu Botox. Ele sunt o modalitate extrem de populara să umple ridurile, reduce aspectul de laba gastei și reduce sprancenele incruntate. Acestea sunt populare printre celebritati, lucru care le face chiar mai populare pentru publicul larg. Dezavantajul Botoxului este ca aceste preparate injectabile sunt eficiente doar pentru aproximativ trei luni și trebuie să fie refăcute de multe ori.

 

Proceduri estetice fara bisturiu

 

Hylaform, Restylane, CosmoPlast

Aceste substanțe sunt utilizate pentru a umple ridurile profunde. Ele pot fi, de asemenea, folosite pentru a face buzele subțiri mai pline și exista unele temeri. De multe ori, este necesară anestezia pentru aceasta procedura, deoarece injectiile pot merge în țesutul adânc. O problema cu acest tip de procedură este faptul că o reacție alergică este oarecum comună. Pentru a reduce șansa de o reacție, un test de alergie se efectuează întotdeauna.

Dermabraziunea

Această procedură este destul de comună. Stratul superior al pielii este exfoliat profund pentru o piele proaspata, care creste în locul său. Aceasta ajută la dispariția de pete solare, pete întunecate și linii fine. Veți avea nevoie sa mergeti pentru cateva tratamente, dar odată ce ciclul este complet, rezultatele sunt permanente.

Proceduri estetice fara bisturiu

 

Exfoliere chimică

Acest tip de procedură scapa de stratul superior al pielii si dezvaluie un strat proaspat de piele nou la suprafață. Acesta folosește o soluție acidă, care literalmente arde pielea moarta. Ea are rezultate excelente, dar trebuie să vă asigurați că urmați procedura de recuperare exact.Proceduri estetice fara bisturiu

Termajul

Această procedură intinereste pielea în cel mai scurt timp. Procedura incalzeste straturile profunde ale pielii si strange colagenul intern în piele. Acest lucru face ca pielea internă să crească și mai fermă. Numărul de tratamente pe care trebuie să le faceti variază în funcție de vârstă, obiceiuri, tipul de piele și de alți factori. Rezultatele iau un pic de timp, dar dureaza o lungă perioadă. Procedura poate provoca o reacție ușoară, inclusiv roșeață în zona tratată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *