Rosie Huntington-Whiteley vrea o familie

Rosie Huntington-Whiteley  pare sa aiba tot ce si-ar dori orice fata din lume, cu exceptia unei familii. Dar dupa cum merg lucrurile intre ea si actorul Jason Statham, nu va mai trebui sa stepte prea mult pentru a-si atinge scopul. Deja, ea vorbeste deschis despre copii si ce parte va ocupa familia in viata ei.

Rosie Huntington-Whiteley vrea o familie

Pozand pentru coperta Elle UK septembrie 2012 Rosie Huntington-Whitely arata fara cuvinte. Poarta trendurile verii pe prima pagina, aratand care sunt tendintele acestei toamne inauntrul revistei. Glamour ca de obicei, modelul britanic isi pastreaza lookul unic indiferent de situatie.

Rosie Huntington-Whiteley vrea o familie

In interviul pentru Elle, supermodelul si actrita vorbeste despre cat de mult s-a implicat in profesie si de ce familia este foarte importanta pentru ea.

Ea spune:

“Intotdeauna m-am vazut muncind, dar sa fiu mama va fi o mare parte din mine. Iata, ma gandesc la cariera mea care este foarta indulgenta. Este vorba de mine intodeauna. Nu sunt doctor, nu am grija de oameni, nu salvez copii. Sunt in lumea entertaimentului. Sunt model. Sunt actrita. Asta presupune implicare. Cred ca vine un punct in care te gandesti ca nu-ti mai pasa de tine ca fiind numarul 1. Am nevoie sa ma ingrijesc de alte lucruri.”Rosie Huntington-Whiteley vrea o familie

Rosie Huntington-Whiteley,  care este una din cele mai populare modele a timpurilor noastre spune ca nu este usor pentru ea sa ajunga in top in aceasta industrie, mai ales ca i se spunea ca nu este suficient de draguta:

“Nu eram suficient de inalta si uram chestia asta. Cred ca oamenii uita ca esti umana si nu te trataeaza ca pe un individ ci devii un obiect. Mi se reamintea constant ca nu eram in regula si asta a fost foarte dificil pentru ca veneam dintr-un loc unde asta nu conta. Pentru oric efata tanara sa i se spuna ca nu e suficient de buna, oriunde ar merge…”

Dar a castigat si acum de poate bucur din plin de faima ei: ”Nu stiu, pur si simplu am obtinut acest lucru si viata mi-a oferit niste oportunitati. Acesta a fost destinul meu chiar dacxa uneori, oamenii m-au tratat destul de rau.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *