Rutina in casnicie si cum sa o combati

A fi casatorita poate fi extraodinar din multe motive. Sa te cuibaresti in pat cu persoana pe care o iubesti si apoi cu copiii vostri, poate fi sentimentul cel mai cald si mai confortabil pe care il poate avea cineva. In acelasi timp, casatoria e sexy-acea persoana e in totalitate a ta, fidela tie, cu care poti sa experimentezi sexualitatea in multe feluri. Orice te-ar fi retinut cand erati doar iubiti acum nu mai e o problema, pentru ca v-ati daruit complet unul celuilalt fizic si sufleteste.
Insa, desi e fara indoiala adevarat, te regasesti in momente in care esti rezervata si te gandesti la barbatii care au facut parte odata din viata ta. Oricat de perfecta e relatia voastra, uneori, alti oameni pot oferi ceva diferit si uneori, diversitatea pare un lucru bun. In acelasi timp, e usor sa cazi in rutina intr-o casnicie, unde deveniti mai mult decat coabitanti si parinti si unde scanteia si vraja inceputului s-au stins. Cand vezi un cuplu sexy poate fi uneori greu sa nu devii geloasa.

Iesiti din rutina
Nu trebuie sa lasi mariajul sa intre in rutina. E nevoie de doi pentru un tango, si e cazul sa nu dai vina pe partener, dar asta nu inseamna ca nu puteti indrepta lucrurile si sa aduceti putin foc in relatie. Acesta e primul lucru inainte sa treceti la ceva mai extravagant. Incetati cu siguranta si economisitul banilor, si incepeti sa traiti. Daca aveti o asemenea atitudine, incepeti cu excursii spontane, cautati sa va distrati in oras, si sa va bucurati de viata. Studiile au aratat ca daca te porti spontan si chletui bani, vei privi mai favorabil viata decat daca mereu te gandesti la economii si esti calculat.

Fiti originali

Problema cu spontaneitatea e ca uneori pare fortat sa iesi la masa sau sa porti o camasa de noapte in dormitor. Asta poate parea arbitrar si nu romantic in mod particular. Aveti nevoie sa faceti lucruri de care sa va bucurati si care nu se aseamana cu ale celorlati oameni. Poate fi o excursie, poate sa va hraniti unulpe celalat cu luminile stinse. Orice lucru care va face unici si va reflecat personalitatea ca si cuplu. Trebuie doar sa incercati sa fiti cretaivi.

Rutina in casnicie si cum sa o combati

Pastrati prospetimea

Nu doar dormitorul are nevoie de lucruri noi ci si toate activitatile. Faceti ca totul sa fie diferit-incearca sa porti haine pe care in mod normal nu le-ai purta si mergeti impreuna la club. Faceti schimbari in viata individuala cat si de cuplu si asta se va reflecta in viata romantica. Daca ati stagnat ca si cuplu, atunci ati stagnat si la nivel individual, asa ca icercati noutatea.

Relaxati-va

Uneori, relatia merge pe auto-pilot cand stresul si viata de zi cu zi preiau conducerea si incepeti sa va faceti griji din cauza banilor si a copiilor in loc sa va concentrati sa petreceti timp de calitate impreuna. Puteti fi in aceeasi camera purtand aceeasi conversatie, dar mintile voastre sunt in alte parti. Aici e cazul sa schimbati cursul lipsei de romantism. Asigurati-va ca uitati de grijile cotidiene si concentrati-va pe relatia voastra.

Rutina in casnicie si cum sa o combati

Ramaneti independenti

Trebuie si sa va pastrati independenta. E important sa faceti lucruri individual. Motivul este ca sti atat demulte despre cealalta persoana incat nu veti mai avea despre ce vorbi. In acelasi timp, veti sta departe si veti incepe sa va simtiti lipsa unul celuilalt. Si sti cum se spune-absenta face inima sa creasca.

Apreciaza ceea ce ai

In acelasi timp, incearca sa apreciezi ceea ce ai in relatie si incearca sa alterezi perceptia putin. Cand vezi un tip sexy si ti-ai dori ca partenerul sa fie asa sau sa se poarte asa, gandeste-te ca realitatea e falsa si poate nu ai mai fi cu partenerul taui daca s-ar purta asa. Iarba pare intotdeauna mai verde in alta parte. Incearca sa nu iti lasi mintea sa se intrebe cum ar fi daca…, si aminteste-ti ce te-a atras la partenerul tau si apreciaza ceea ce ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *