Cand magia dispare…

Relațiile trec prin diferite etape și ceea ce s-ar putea numi faze, și o astfel de fază vine dupa scânteia inițială pe care ați simțit-o ca si cuplu dispare. Adica magia aceea si fluturii din stomac pe care ii simteai inainte sa te intalnesti cu iubitul tau, si ai sentimentul acum ca te-ai obisnuit asa de mult cu el, incat incepe sa devina plictisitor. Va puteti simti de acum foarte confortabil unul cu celalalt, dar puteti de asemenea constata că relația voastră a devenit oarecum o rutina.

Acest lucru poate fi un bun,pentru ca a te simti confortabil cu cineva presupune încredere, care este câștigata după mai multe luni sau chiar ani. Cu toate acestea, ea poate duce, de asemenea, la plictiseala, care, la rândul său poate provoca un partener să caute altceva. Dacă simțiți că scânteia inițială sau magia au dispărut intre tine si partenerul tau, ce se poate face in legatura asta?

 

Cand magia dispare…

 

Primul lucru este sa rezisti tentatiei de te indeparta de partenerul tau. Daca te plictisesti, e ușor să confunzi acest lucru ca pe un semn rau pentru relatie sau ca ar trebui să găsesti pe cineva nou. A te simti confortabil cu o persoană într-o relație pe termen lung oferă multe beneficii care nu pot fi găsite într-o nouă relație, așa că nu presupunem că ai avea nevoie sa sari de la o persoană la alta pentru a obține magia înapoi. Ca o ilustrare a ceea ce înseamnă acest lucru, atunci cand masina ta are nevoie de o reparatie, nu vei alerga afară sa cumperi o mașină nouă, ci ii dai atenția de care are nevoie și va fi bine. Daca tu si partenerul tau aveti nevoie de o reparatie, trebuie doar să acordati intrega atenție relatiei.

 

Cand magia dispare…

 

Începeți prin a aduce înapoi intimitatea emoțională. Trimite-ti copiii la casa unui baby-sitter sau la bunici și petreceti o seara linistita unde puteti vorbi și sa va prindeti din urmă. Da partenerul tau te asculta, stie ceea ce este important pentru tine. Multe cupluri descopera ca nu vorbesc unul cu altul așa cum au făcut- o odată pe măsură ce trec anii, să abordeze problema prin acordarea reciproca a atenției  de care amândoi aveti nevoie.

Readucerea romantismului este de asemenea importanta. Dacă viața ta sexuală a devenit monotona si previzibila, ia măsuri intenționate pentru a o condimenta un pic. Ia-ti lenjerie sexy și să faceti rezervări la un hotel din apropiere. Gândiți-vă la un rol sau chiar investiti în jucarii sexuale amuzante, pe care sa le puteți încerca împreună. Unele cupluri ar putea viziona chiar și câteva filme picante pentru o seara in doi.

Asigurați-vă că vă păstrați relatia proaspata si sigura, astfel încât să nu pierdeți magia. Alegeti hobby-uri noi de care sa va puteți bucura împreună, și găsiti unele pe care le puteți face fără copii, astfel încât să va simtiti ca un cuplu real. Planificati excursii speciale doar pentru voi doi, mergeti la sala de sport impreuna, sau faceti munca de voluntariat. Dacă vă păstrați conectarea in lucruri care va fac sa va simtiti speciali unul cu altul, nu va va dobori plictiseala si relatia va rămâne proaspăta și vie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *