Secretul lui Larry Hagman

Actorul american Larry Hagman, care a decedat vineri, interpretul personajului J.R. Ewing din serialul de televiziune “Dallas”, a primit bani de la dictatorul român Nicolae Ceauşescu, pentru ca regimul comunist să poată să îi folosească imaginea.
Larry Hagman a marturisit unui jurnalist american, cu condiţia ca acea declaraţie să nu fie dezvaluită înainte de moartea sa.
Cu prilejul unei vizite pe care Larry Hagman a efectuat-o în anii 1980 în România, unde serialul “Dallas” era foarte popular, Ceauşescu i-a cerut actorului permisiunea de a afişa un uriaş panou cu chipul său, pe o cladire.
Actorul a spus că nu are nimic împotrivă, dacă soţia sa va putea să ridice a doua zi o pungă cu valuta din toaleta unei clădiri guvernamentale afirmă Sunday Times.

În perioada de glorie a serialului Dallas, în anii ’80, Ceauşescu a permis difuzarea în România, pe atunci o ţară comunistă, considerând că în acest fel le va arăta oamenilor decadenţa şi corupţia din ţările occidentale. Larry Hagman consideră că acest plan s-a întors împotriva lui Ceauşescu şi a a contribuit la declanşarea Revoluţiei din decembrie 1989 în România şi la executarea dictatorului Nicolae Ceauşescu, nota publicaţia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *