Supa de mazare cu tofu

Ingrediente
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 1 ceapa alba tocata fin
  • 3 catei de usturoi presati
  • 4 cartofi mici cubulete
  • 1 morcov curatat cubulete
  • 1 ceasca mazare verde uscata conserva
  • 4 cani bors
  • 1 pachet tofu moale
  • un buchet spanac  proaspat tocat fin
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • sare si piper dupa gust

Preparare

Infierbanta uleiul de masline intr-o tigaie la foc mediu si soteaza ceapa si usturoiul pana se inmoaie. Intr-o oala, amesteca ceapa si uturoiul cu cartofii, morcovii si mazarea. Pune borsul. Redu focul si lasa sa fiarba o ora. Intr-un blender, amesteca toful cu spanacul pana devine cremos si pune-l in oala peste celelalte ingrediente. Asezoneaza cu busuioc, sare si piper. Continua sa fierbi inca o ora. Daca scade, mai adauga apa. Serveste fierbinte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *