Tipuri de femei pe care le urasc barbatii

Barbatii urasc anumite tipuri de femei. Ei vor pleca dintr-o relatie, mai degrabă decât să se implice cu oricare dintre ele.  Aceste femei au toate caracteristicile sau trăsături de personalitate care ii determina pe baieti sa o ia la fuga. Iată câteva dintre tipurile de femei pe care barbatii le urasc.

Printesa

Ea vrea să fie tratata ca o regina, și tot ceea ce se face pentru ea nu va fi niciodată de ajuns. Îi place să fie copleșita cu daruri scumpe și cere perfecțiune. O femeie care acționează ca o prințesă este plina de auto-importanță și este incapabila de a oferi dragoste altcuiva decat propriei persoane.

 

 

Tipuri de femei pe care le urasc barbatii

 

Sefa

Ea ia toate deciziile și nu-i pasa de sugestiile altcuiva. Ea chiar stabilește ca insultele sunt o parte normala din conversație. Tipa autoritara va prelua controlul casei, timpului, si banilor barbatului, nefiindu-i greu deloc sa-l umileasca.

 

 Tipuri de femei pe care le urasc barbatii

 

Vanatoarea de bani

Ea vânează bărbați, care ii vor plăti toate facturile și se indragosteste intotdeauna de portofel nu de persoana. Ea prinde in capcană bărbați bogați și nu-i pasă de sentimentele lor, fiind o mare cheltuitoare si neajungandu-i niciodata banii.

Vorbăreața

Femeile care vorbesc neîncetat sunt incapabile de a asculta. Comunicarea este cheia pentru o relatie buna, dar ea e singura care vorbeste. Acesta este un comportament egoist, pentru că nu-i pasa suficient de alta persoana decat de ea insasi.

Geloasa

Fiecare femeie are semințe de gelozie în minte dar femeia geloasa vede fiecare femeie, indiferent de varsta sau cât de neatrăgătoare este, ca o amenințare. Încrederea nu există în această relație și o să-l întrebe despre fiecare femeie care vine în contact cu el.

 

Tipuri de femei pe care le urasc barbatii

 

Lipitoarea

Ea nu vrea să facă nimic fără bărbatul ei, și nu ii permite sa aiba nici un minut liber. Toate relatiile au nevoie de timp de calitate, dar contactul exterior cu prietenii și familia este sanatos. Ea poate fi obsesiva și posesiva si va sufoca relația.

 

Tipuri de femei pe care le urasc barbatii

 

Serioasa

Ea nu cunoaște sensul distracției, și tratează totul cu mai multa seriozitate decât un antreprenor de pompe funebre. Ea stramba din nas la orice încercare de umor, și aduce toate lucrurile negative la orice sugestie ai face. Negativitatea va ucide toate șansele să rămână împreună cu cineva.

Plangacioasa

Ea poate începe să plângă într-o fracțiune de secundă. Ori de câte ori voi doi nu sunteti de acord, ea va plânge și va boci. Nu există nici o șansă de a avea vreodată un dezacord rațional, deoarece se va dizolva în lacrimi doar pentru a obține ce vrea.

 

 

Tipuri de femei pe care le urasc barbatii

 

Scandalagioaica

Ca si un barbat căutare de scandal in baruri, această femeie iubește sa se certe. Orice o atrage într-o cearta, si mai rau, ea poate striga și injura. Ea nu este niciodată mulțumita cu explicațiile și devine mai inversunata cu fiecare răspuns. Ea luptă murdar și țipetele ei pot sparge geamurile. Compromisul și comunicarea? Nu a auzit niciodată de aceste tactici.

Dacă te recunosti ca având oricare dintre aceste caracteristici, incearca sa-ti îmbunătățesti comportamentul, astfel încât să poti beneficia din relatiile tale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *