Traieste-ti viata la maxim!

Ce simti în legătură cu viața ta azi? Trăiesti în fiecare zi, cu exuberanța? Îți place ceea ce faci? Ești încântata de fiecare clipă? Astepti plina de speranta viitorul? Ești multumita cu viața ta?

Dacă răspunsul la oricare dintre intrebarile de mai sus este nu, înseamnă că nu iti traiesti viata la maxim. Si de fapt nu ar trebui să fie cazul, deoarece experiența de viață pana la urma tu o creezi. De ce sa te multumesti cu puțin decât ceea ce poti obține? Meriti tot ce e mai bun. Nu fii ținută pe loc de ceea ce s-a întâmplat ieri, cu o zi înainte, cu o săptămână înainte, cu un an înainte, și asa mai departe. Bucura-te cu adevărat de ceea ce esti. Nu mai încerca să te compari cu alte persoane sau să fii altcineva. E mai bine să fii o versiune originală a ta decât o copie a altcuiva.Traieste-ti viata la maxim!
Nu te mai plânge. Nu fi ca  si câinele care urlă, urlă mereu și nu face nimic. Nu te mai plânge de problemele tale și incearca mai bine sa le rezolvi.
Fii proactiva. Nu mai astepta ca altii sa faca ceva in locul tau si ia masuri.
Nu te gândi la lucruri pe care nu le poti schimba (și anume ceea ce s-a întâmplat și pareri ale altor persoane) sau lucruri nefericite, deoarece este total ineficient. În schimb, concentreaza-te pe lucrurile la care poti actiona. Asta e cel mai constructiv de facut in orice situatie.
Concentreaza-te pe ceea ce vrei în primul rând, înainte de a te gândi cum să o faci. Orice este posibil, atâta timp cât ai stabilit cu mintea ta, inima și sufletul să obtii.Traieste-ti viata la maxim!
Crearea de oportunități proprii. Poti aștepta ca oportunitățile în viață sa iti cada din cer. Sau, poti sa te duci și sa creezi oportunități proprii.
Trăieste mai conștient în fiecare zi. Inceteaza sa mai mergi ca un somnambul prin viata. Viața ta este ceva care urmează să fie experimentata.
Angajeaza-te in propria dezvoltare. În harta constiintei, sunt 17 nivele ale constiintei – de la rușine la iluminare. Nivelul mai ridicat de constiinta in care te afli, imbogateste experiența de viață.
Cunoaște-ti sinele interior. Acest lucru înseamnă să știi cine ești și ce reprezenti. Să fie clară identitatea personala.Descopera-ti scopul in viață. Viața ta e o misiune, una care te va conduce spre a trai la maxim.
Traieste in aliniament cu scopul tau. Ce poti începe să faci asta? Cum poți trăi cu adevărat în fiecare context / situatie / mediul în care te afli, în fiecare secundă a zilei?Descopera-ti valorile. Valorile sunt esența a ceea ce faci: Descopera-ti valorile în cartea de excelență personală privind importanța valorilor, si modul în care iți poti crea propriile valori.

Traieste-ti viata la maxim!

Construieste-ti viața ideala. Care este viata ideala? Construieste-o! În primul rând, evalueaza-ti viata din acest moment. Apoi, întreaba-te ce este nevoie pentru a trăi o viață 10/10 (în toate cele 10 domenii – cariera, sanatate, dragoste, social, etc …). Care este viața care te va face cea mai buna persoana care poti fi vreodata? Nu există limite în viața.
Nu mai pune viața în așteptare. Obisnuiesti sa pui viata în așteptare? Descoperă domeniile la care ai de lucrat si nu mai astepta.
Creeaza manualul viații tale. Viața ta este manual de utilizare personală de a trăi mai bine. -de la valorile tale, la obiective pe termen lung, obiective pe termen scurt, puncte forte personale, domenii de abordat, planuri. Creaaza prima ta carte, apoi să incepe de acolo.
Stabileste obiectivele. După ce construiesti viata ideala, stabileste obiective de 5 ani, 3 ani și 1 an. Cele mai specifice obiective sunt cele pe care poti sa actionezi. Creeaza un plan de acțiune cu strategii, planuri de măsuri imediate.

Nu face lucruri de dragul de a le face. Întotdeauna evalueaza ceea ce faci si fa doar în cazul în care există un sens al acelui lucru. Nu-ți fie teamă să renunți la lucrurile care nu te ajuta.
Fa lucrurile pe care le iubesti, pentru că viața este prea prețioasă pentru a o petrece facand altceva. Dacă nu te bucuri de ceva, atunci nu-l faci. Petrece-ti timpul si energia pe lucruri care să iti aducă împlinire și fericire.
Descopera-ti pasiunea în viață. Ce iti place ? Exploreaza activ ca sa stii ceea ce iti place sa faci.
Fa din pasiunea ta o cariera cu drepturi depline. Apoi, începe urmărirea. Renunta la un loc de muncă daca nu iti place.
Transforma pasiunea ta intr-un succes imens. Transforma pasiunea ta intr-o afacere de multe milioane de dolari.
Învață de la critici. Fii deschisa la critici, dar nu fi afectata de acestea. Critica este menita să te ajute să fii o persoană mai bună. Învață de la ea.
Fii pozitiva. Este paharul pe jumătate gol sau pe jumătate plin? Este de fapt plin – jumătatea de jos este apa, jumatatea superioara este aerul. E o chestiune de percepție. Dacă poți vedea laturile pozitive ale fiecărui lucru, vei fi capabila sa trăiesti o viață mult mai bogată. Inlatura negativitatea inutila din viața ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *