Trucuri de machiaj pentru ochii caprui

Ce sa faci sa-ti accentuezi ochii caprui si sa nu ii faci sa arate plictisitori si palizi? Daca asta te intrebi, noi suntem aici sa iti alungam grijile. Urmeaza trucurile de mai jos ca sa iti pui in evidenta ochii caprui si vei vedea cum trasaturile fetei tale vor avea doar decatsigat. Sa incepem.

1. Selecteaza o combinatie de farduri inchise si deschise la culoare pentru machiajul ochilor.

Un truc excelent pentru accentuarea ochilor caprui si sa ii faci sa arate mai mari este sa folosesti farduri de uclori neutre ca piersica, oranju pal, maro deschis, bej si cafea. Cand te afli in procesul de selectare a unui dermatograf mergi pe o paleta mai inchisa ca ciocolata neagra, maro cacao. Aceasta combinatie opusa iti va accentua ochii caprui.

Trucuri de machiaj pentru ochii caprui

2. Foloseste farduri cu sclipici

Cand auzi cuvantul sclipici, nu te gandi la pudrele acelea stralucitoare ca sa-ti pui in evidenta ochii caprui. Recomandam prima aplicare a unul fard la alegere si apoi a unui fard stralucitor neutru cu o perie subtire sau cu degetul pe pleoapa. Asta iti va accentua ochii si ii va mari.

 

Trucuri de machiaj pentru ochii caprui

 

3. Mergi pe albastru

Trebuie sa fii increzatoare si indrazneata pentru un look de admirat. Daca ramai timida, aceste trucuri nu vor avea efectul scontat. Albastrul electric merge excelent in contrast cu ochii caprui.

Trucuri de machiaj pentru ochii caprui

 

Asa ca data viitoare cand mergi la o petrecere coctail, iesi din monotonia obicnuita si aplica fard albastru cu un dermatograf maro inchis. Pentru a accentrua si mai mult ochii, curbeaza-ti genele cu mascara albastru marin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *