Vacanta in Myanmar

Dacă există ceva similar între Myanmar, Koh Samui, și Fiji – este frumusețea neatinsă a coastelor lor splendide! De ce să cheltuiți o avere în alte destinații de vacanță pe plajă, atunci vă puteți bucura de soare, nisip, și mare pentru mai puțin de jumătate din ceea ce ati cheltui în altă parte. In Myanmar, puteti petrece timpul pe plaja, si cu siguranta va veti intoarce aici vara viitoare! Pregatiti-va pentru o vacanta de neuitat   de-a lungul liniei coastei in Myanmar, împânzita cu plaje.

Plaja Kanthayar

Situata în imediata apropiere a Yangon, plaja Kanthayar este o stațiune deschisa recent în Myanmar, cu o gamă largă de ape turcoaz și plantații de bambus în zona învecinată. Aceasta este în curs de dezvoltare și, dacă te grăbești  sa incluzi această plajă pentru itinerariul călătoriei în această vară, ai putea fi unul dintre putinii norocosi care vor vedea plaja Kanthayar în forma sa neatinsa.

Resortul Kanthayar este o facilitate luxuriantă care întreprinde plimbări cu barca regulate, yachting și alte expediții maritime către insule mici din zona învecinată. În adâncime, puteți face snorkeling și scuba diving, asa ca nu mai asteptati si rezervati-va un pachet de vacanta. Facilitățile sunt destul de scumpe, dar experiența merită fiecare bănuț.

 

Vacanta in Myanmar

 

Plaja Ngapalli 

Situata la o oră distanta cu mașina de Kanthayar , Plaja Ngapalli este o alta plaja virgina si o ocazie pentru tine de a explora Myanmar. Există sute de comunități mici de pescari care trăiesc pe malul golfurilor , de pe   plajaNgapalli care se întinde pana la Oceanul Indian. Dacă doriți să va bucurati de o zi în natura de unul singur, Ngapalli Beach este cel mai bun loc în Myanmar.

Ngapalli Beach Resort este un loc frumos unde sa rămâneti în timp ce sunteți în vacanță în Myanmar. Facilitățile de aici sunt la fel cu cele ale altor locatii de vacanta de lux și va veti putea bucura de mai multe călătorii pe plajă si pe ocean. Într-adevăr Ngapalli Beach Resort este locul potrivit pentru a rămâne dacă doriti să fiti departe de aglomeratia orașului.

Vacanta in Myanmar

 

Plaja Setse  

Situata în sudul Myanmar, plaja Setse este una dintre cele mai mari și încă neatinse plaje pe care mai puteti spera să le vizitați în timp ce vă aflați aici. Marginea plajei este acoperita cu copaci și alte plante casuarinas. Momentan sunt restaurante excelente unde se servesc fructe de mare situate în apropiere de plaja.

Deoarece Plaja Setse este extrem de comerciala, există o serie de statiuni pe care le puteți găsi în apropierea malului mării. Pornind de la Land Inn Mama, Ocean Inn Pearl, EFR Seconda Casa Beach Resort, Golful Bengal Resort, Classic Inn, și multe altele, aveți o mare varietate de unde sa alegeti.Vacanta in Myanmar

Plaja Maungmagan  

Turiștii se înghesuie la plaja fabuloasa Maungmagan pur și simplu pentru a prinde peisajul pescarilor care se aventurează afară, în mare, cu bărcile lor dimineața devreme. Turistii ies dimineata devreme la soare, în speranța de a avea un bronz care va dura toată iarna și servesc niște suc de nucă de cocos delicioasa. Nu risca mulți sa intre în apele  Maungmagan pentru ca pur și simplu sunt prea adânci, dar dacă sunteți un înotător expert, puteti spera la o baie excelentă în ocean..

Maungmagan Beach Resort este un loc minunat pentru cazare dacă sunteți în căutarea unor împrejurimi care sa va taie respiratia. Camerele sunt îngrijite și la prețuri accesibile. În plus, resortul ofera bufet gratuit cu mic dejun servit in camera. Există mai multe pachete disponibile in stațiune, deci sperăm că, după ce rezervați o cameră aici, nu va fi nevoie să vă faceți griji de nimic.

 

Vacanta in Myanmar

 

Plaja Ngwe Saung

De asemenea, numita plaja de argint, Ngwe Saung   este o plajă minunată plină cu nisipuri de argint, și platani care împodobesc apele albastre de cobalt ale Oceanului Indian. Destul de mare și extrem de răsfățata de natură, Silver Beach (de asemenea, numita Ngwe Saung Beach) este un loc fabulos pentru a petrece o evadare de weekend savuroasa.

Ngwe Saung Beach Resort ofera mai multe sporturi nautice pe plaja. Vi se oferă excursii în orașe și orașele din apropiere de Myanmar. Servirea tine de ospitalitatea adevărată  din Myanmar. Resortul dispune de cazare pentru călătorii cu buget redus și, prin urmare, este unul dintre favoritele de top în ceea ce privește turistii străini.

 

Vacanta in Myanmar

 

Plaja Letkokon

Situata în imediata apropiere de Yangon, Letkokon  este o plaja cu adevărat magnifică. Aici nu există restricții de îmbrăcăminte și poți face baie de soare pe sub copacii de nucă de cocos. Mediu liniștit, verde și amenajarea face din plajă Letkokon un loc cu adevărat fascinant.

Hotelul Letkokon Beach este unul singuratic, care servește plaja Letkokon. Surfingul și scuba diving sunt activitățile prevăzute in pachetul de vacanță de către hotel. Ei au un program de turism în jurul Myanmar. Camerele variază de la cele economice la cele scumpe, caz în care puteți alege cele mai bune facilități în functie de bugetul dumneavoastră. Apropierea sa de Yangon adaugă popularitate acesteia.

Plajele din Myanmar sunt curate și nepoluate. Dacă aveți de gând să planuiti o vacanta pe această insulă magnifica, veti fi unul dintre cei norocoși să fi văzut Myanmar în gloria sa  neatinsa.

 

Vacanta in Myanmar

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *