Vera Wang se intalneste cu campionul olimpic Evan Lysacek?

Nu e usor sa fii faimos. Imediat ce sa intampla ceva in viata ta, toata lumea stie.   Vera Wang este ultima care sufera din cauza statutului ei celebru. Doar o saptamana in urma a anuntat despartirea de sotul ei  Arthur Becker, dupa 23 de ani de mariaj,  iar acum deja se intalneste cu campionul olimpic de skating Evan Lysacek, caruia i-a creat costumele. Stiti cum se spune, nu iese fum fara foc.

Vera Wang se intalneste cu campionul olimpic Evan Lysacek?

Vera Wang l-ar fi invitat pe  Lysacek sa locuiasca in vila ei din  Beverly Hills o vreme, deci, cei doi locuiesc impreuna de circa o luna. In plus, ei petrec mult timp impreuna plimbandu-se, facand cumparaturi si orice face un cuplu normal de obicei.

Potrivit unei surse, “se petrece ceva”. Dar o alta sursa afirma ca Wang nu e indragostita de el ci  ii place sa fie in compania lui si ca este doar un zvon, intre ei nefiind vorba decat de prietenie. Nimic nu a fost confirmat inca din partea celor doi.

Evan Lysacek  a fost unul dintre campionii olimpici despre care s-a spus ca este homosexual. Dar, inca o data, nimeni nu a putut dovedi veridicitatea acestor zvonuri.

Designerul de moda si  Lysacek au lucrat impreuna la un numar de costume pentru performantele sale de skating de-a lungul anilor. Costumele create de ea le-a purtat in 2009 acand a castigat World Championships,  si in 2010 la Winter Olympics in Vancouver, unde  skaterul a luat aurul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *