10 burlaci celebri

Starurile noastre preferate de sex masculin sunt atât de irezistibile incat nu ar trebui să fie o problemă pentru ei să se stabilească la casa lor și să se căsătorească, dar unele rămân  singure. Ei pot ramane doar la stadiul de intalniri in serie sau pot fi în căutarea femeii potrivite, dar indiferent de motivul pentru care stau singuri,  femeile poate visa în continuare la acesti 10 de burlaci celebri!

1. George Clooney

El se intalneste cu Stacy Kiebler în acest moment și cei doi par a fi un cuplu foarte solid, dar George are o reputatie de iubeste-le si lasa-le pe care a dezvoltat-o de-a lungul anilor. După o scurtă căsătorie acum mulți ani în urmă, el rămâne un burlac statornic.

 

10 burlaci celebri

 

2. Bradley Cooper

Dacă o nominalizare la Oscar și numit cel mai sexy barbat in viață nu este suficient pentru a-l face să se casatoreasca, acesta s-a mutat cu mama sa, după moartea tatălui său să o ajute sa treaca peste asta. Ce adorabil!

 

10 burlaci celebri

 

3. Chris Pine

Noul Căpitan  Kirk face femeile sa leșine, iar acum că el este aparent separat de prietena lui,modelui Dominique Piek, Chris este din nou disponibil!

 

10 burlaci celebri

 

4. Jeremy Renner

Jeremy este noul tip de acțiune, care a apărut în “The Hurt Locker”, “The Avengers”, “Mission Impossible Ghost Protocol” și “Hansel & Gretel  ” Acest barbat atrăgător este, de asemenea, aparent foarte simplu, a venit insotit de mama lui la Oscar 2010.

 

10 burlaci celebri

 

5. Joseph Gordon-Levitt

Un alt tip de acțiune, Joseph a fost vazut in “The Dark Knight Rises”, “Looper” și “Inception”, printre o serie de alte roluri. El este, de asemenea, foarte simplu și foarte accesibil!

 

10 burlaci celebri

 

6. Michael Fassbender

Vedeta din “Inglorious Basterds”, “X-Men First Class,” este cunoscut ca unul dintre actorii cei mai talentați din industria filmului de azi. El s-a intalnit, de asemenea, cu câteva colege de breasla dar este în prezent disponibil!

 

 

10 burlaci celebri

 

7. Chris Evans

Starul chipes din “Captain America”  s-a intalnit o scurta perioada cu actrita Jessica Biel înainte ca ea să se întâlnească cu actualul sot , Justin Timberlake, și este declarat a fi unul dintre cele mai frumoase persoane din lume.

10 burlaci celebri

 

8. Zac Efron

Acei ochi visători și aspectul intens il face pe Zac Efron unul dintre cei mai fierbinti burlaci de la Hollywood, și având în vedere recordul său de filme romantice, fără îndoială, el stie cum sa trateze o femeie !

 

10 burlaci celebri

 

9. Taylor Lautner

Acest barbat chipes  a fost o dată impreuna cu Taylor Swift, dar a fost de scurtă durată. În ciuda succesului său cu “Twilight”, el locuiește încă cu ai lui, care ar putea explica de ce este încă singur.

 

10 burlaci celebri

 

10. Printul Harry

Acest moștenitor regal la tronul britanic pare  ca nu se grăbește să se așeze prea curând, așa ca el este de multe ori fotografiat cu o varietate de doamne . Poate că într-o zi va calca pe urmele fratelui său mai mare pentru a găsi în cele din urmă femeia visurilor sale regale!

 

10 burlaci celebri

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *