Blake Lively, pe coperta Marie Claire

A devenit faimoasa in rolul din  Gossip Girl ca Serena van der Woodsen, o fata din Manhattan care iubeste moda si barbatii si oamenii o asociaza frecvent cu personajul. Insa, Blake Lively, fata de pe coperta din iulie  2012 a revistei Marie Claire, spune ca este o persoana diferita. Ia relatiile in serios si a avut  doar 4 iubiti in viata ei.

Iata ce a declarat Blake Lively in timpul interviului la Marie Claire’s :

“Oamenilor le place sa deseneze paralele intre viata mea si povestirile scandaloase din Gossip Girl. Ma imbrac la fel ca personajul asa ca ei cred ca traiesc aceeasi viata ca si el. Recent, au dezvaluit cati iubiti am avut pana acum-4- si oamenii au spus ca e imposibil Dar e adevarat. Am fost cu foarte putini oameni. Daca nu sunt cu cineva care sa ma cucereasca si sa ma inspire, mai bine singura ”

Blake Lively, pe coperta Marie Claire

 

Dar Blake admite ca moda e parte din viata ei , mod de exprimare si explica de ce nu are un stilist:

“Pentru ca iubesc moda. E un fel de a ma exprima. Deseori vad oameni care arata bine dar nu se identifica cu stilul. Fiecare stilist are o semnatura. Poate suna ciudat, dar sunt norocoasa sa joc in Gossip Girl. Nu exista designer la care sa nu am acces .”

 

Blake Lively, pe coperta Marie Claire

 

Intorcandu-ne la subiectul barbatilor, Blake Live, care se intalneste in prezent cu Ryan Reynolds, a spus ce o  atrage la un barbat:

“E cu siguranta atractiv cand un barbat stie sa se imbrace bine. Ce imi place cel mai mult este atunci cand un tip sau o tipa face asta fara efort si iti da asentimentul ca ar putea exista in orice perioada a timpului”

De asemenea, a adaugat ca cel care e cu ea trebuie sa iubeasca mancarea.

“Ca sa fi in jurul meu, trebuie sa iubesti mancarea. Imi place la nebunie sa gatesc. Toata ziua vorbesc despre asta”.

Blake Lively, pe coperta Marie Claire

 

Blake Lively a dezvaluit cum se desfasoara pregatirile pentru rolul din Savages:

“Am mers sa invat sa trac cu arma pentru prima data. A fost ingrozitor. M-am intrebat, oare de ce au fost inventate aceste lucruri? Dar m-am simtit bine cand am nimerit de trei ori tinta direct in inima. E bine de stiut-nu te pune cu mine la capitolul asta”

Blake Lively, pe coperta Marie Claire

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *