Celebritati care si-au reinnoit juramintele

Nu este nevoie de o ceremonie de reînnoire a jurămintelor pentru ca nu exista o “dată de expirare”, a acestora, dar de multe ori aceste ceremonii se fac pentru ca întreaga familie sa se reuneasca, ca o modalitate de a sărbători o aniversare speciala, sau pentru a sarbatori aniversarea nuntii. O reînnoire a jurămintelor se poate face în orice stil sau moda, deoarece aceste faimoase reînnoiri sunt adesea facute de catre cupluri celebre.

Seal și Heidi Klum

Seal Singer și supermodelul Heidi Klum si-au reînnoit jurămintele în fiecare an, și în fiecare an au avut o anumită temă. Intr-un an a fost mexicana și in celălalt an a fost White Trash, iar cuplul a făcut-o distractiva pentru toată lumea. Din păcate, reînnoirile de jurământ nu par sa fi ajutat in mentinerea căsătoriei, pentru ca au divortat.

 

Celebritati care si-au reinnoit juramintele

 

Josh Duhamel și Fergie

Chipesul Josh Duhamel si-a surprins sotia, cantareata Fergie, cu o ceremonie de reînnoire a jurămintelor la prima lor aniversare de nunta. El a vrut să facă o petrecere foarte privata astfel i-a inclus doar pe ei și un preot.. În timp ce aniversarea de un an pare a fi un foarte scurt timp pentru a se reînnoi juramintele de nunta, a fost ceva ce  el a vrut să facă pentru ea și ea a spus că a fost o zi minunată!

 

Celebritati care si-au reinnoit juramintele

 

Ryan Reynolds si Scarlett Johansson

Actrita Scarlett Johansson si Ryan Reynolds si-au reînnoit jurămintele la a doua aniversare de nunta ca o modalitate de a aduce prietenii și familia pentru a sarbatori. Nunta lor a fost ultra-secreta și au avut doar prieteni apropiati prezenti, astfel încât reînnoirea de jurăminte le-a dat o șansă la o sărbătoare mare pentru toată lumea. Din păcate, căsătoria lor s-a dizolvat prea repede în divorț.

 

Celebritati care si-au reinnoit juramintele

 

Ozzy Osbourne și Sharon

Rockerul Ozzy Osbourne și soția lui Sharon si-au reînnoit jurămintele la aniversarea lor de 20 de ani de casatorie, și această sărbătoare a găzduit aproximativ 500 de persoane, prieteni și familie. Cei trei copii au luat parte la ceremonie și au stat alaturi de parintii lor la altar.

 

Celebritati care si-au reinnoit juramintele

 

Nick Cannon și Mariah Carey, Gavin Rossdale si Gwen Stefani

Mariah Carey și Nick Cannon, de asemenea, si-au reînnoit jurămintele la aniversarea lor și Mariah a purtat o rochie de mireasa lunga și voal. Nick s-a prezentat cu un inel cu safir. Rockerii Gwen Stefani și Gavin Rossdale si-au reînnoit jurămintele imediat după ceremonia de nunta , care a fost o petrecere mică în Londra. Ceremonia de reînnoire a avut loc in State, astfel încât acestia si-au putut invita toți prietenii și familia.

 

Celebritati care si-au reinnoit juramintele

 

 

Celebritati care si-au reinnoit juramintele

 

Rene Angelil si Celine Dion

Cantareata Celine Dion sisotul ei, managerul Rene Angelil si-au reînnoit jurămintele la a sasea aniversare de nunta. Petrecerea a avut loc la Casino Palace în Las Vegas și în onoarea rădăcinii arabe a lui Rene, a fost o extravaganta tema araba completa cu cămile și dansatoare din buric.

 

Celebritati care si-au reinnoit juramintele

 

Matt Damon si Luciana

Matt Damon și soția acestuia Luciana si-au reînnoit recent jurămintele în cadrul unei ceremonii frumoase pe litoral oficiata de comicul Jimmy Kimmel. Matt a spus că a vrut să aibă ceremonia cu soția sa și familia ei ca de fapt nunta lor a fost foarte liniștită, si a avut loc într-un tribunal din New York City.

 

Celebritati care si-au reinnoit juramintele

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *