Ce am vazut in Orissa

Mergand in Orissa, India, am experimentat enorme varietati de peisaje incantatoare, cladiri vechi, sanctuare ale vietii salbatice, temple dedicate zeilor, si mult mai multe. Mi-a dat oportunitatea sa descopar istoria acestui loc minunat, care este o destinatie ce o reecomand oricui cu caldura. Odata ce ai ajuns aici, acest oras te va face sa vibrezi prin unicitate si frumusete cat si prin istoria bogata. Numerosi turisti viziteaza acest loc in fiecare an, pentru a se bucura de traditiile fermecatoare si atractiile fascinante. Imaginile de mai jos ofera doar o mica parte din ceea ce se poate vedea si vizita in Orissa.

Localizat aproape de plaja, si construit cu un design minunat, templul Konark Sun incanta vizitatorii, aducand un farmec aparte atractiilor cum sunt Chaurasi, Astranga si altele. Chiar merita sa vizitati aceste locuri in timpul zilei, deoarece multimile incep sa plece.Templul e de o maretie surprinzatoare si exercita o adevarata fascinatie asupra celor care i-au calcat pragul.Ce am vazut in Orissa

Bhubaneswar aduce un amestec de trecut si prezent cu atractiile minunate. Incepand cu sanctuarul de viata salbatica Nandan kann Wildlife, care e o destinatie ilustra pentru cei care iubesc viata salbatica. Ai idee din ce cauza este atat de faimos acest sanctuar? Daca nu, viziteaza-l cat de repede poti ca sa vezi animalele salbatice de la mica distanta, si in libertate. Foarte multe temple sunt pozitionate de-a lungul orasului precum Mukteshware Temple, Lingraja Temple, Siddheswar Temple, si multe altele. Pentru a vizita atractiile din oras, precum muzeuri, locuri de joaca, a mers cu autobuzul si apoi cu taxiul, pentru o calatorie placuta si aventuroasa.

Ce am vazut in Orissa

 

Plaja Chandipur mi-a oferit timp de calitate petrecut la soare, o relaxare unica pe nisipurile aurii si apele stralucitoare. Am ajuns relativ usor in acest loc din Bhubaneswar si Kolkata. M-am bucurat de briza si m-am plimbat pe nisipul fierbinte.

Ce am vazut in Orissa

Acest loc mi s-a parut un paradis al atractiilor, cu plaje, temple, privelisti uimitoare. In fiecare an, festivalul Rath Yatra se tine intre iulie si august. Non-hindusii viziteaza Puri in acest timp doar ca sa atinga carul de razboi al zeului Jagannath si sa-si puna o dorinta. In noiembrie, te poti bucura de festivalul de pe plaja.

Ce am vazut in Orissa

Am intalnit oameni care traiesc in zone izolate , cu un ghid, avand parte de o experienta tribala, cu adevarat interesanta, reusind sa descopar standardele de viata ale oamenilor care traiesc in trib. Un tur de minim 5 zile a fost edificator pentru e experienta unica si de neuitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *