Ce stil de sufragerie ti se potriveste?

Te gandesti sa iti redecorezi sufrageria si nu sti ce design sa adopti? Cu siguranta iti vei gasi propriul stil  in cele ce urmeaza.

Stilul Modern
stilul modern
Curat si simplu, stilul modern este caracterizat prin asimetrie, o paleta de culori neutre,si de forme geometrice puternice. Cele mai comune caracteristici a unui interior modern sunt peretii albi si schemele de culori in tonuri simple. Dar cele mai potrivite cuvinte pentru a defini acest stil sunt ”atractivitate”, ”omogenitate” si ”rafinament”.

Stilul Romantic
stilul romantic
Un stil relaxat ce apeleaza la simturi, cu un design caracterizat prin feminitate, culori curate si pastelate.Daca vreti sa decorati o sufragerie in stil romantic este bine de stiut ca matasea, snururile si catifeaua sunt ”must have-uri” pentru perne si asternuturi. Deasemenea, nu uitati sa adaugati si putina stralucire. Cristalul, scoicile si accentele argintii vor face ca orice loc sa para mai romantic.

Stilul Eclectic

stilul eclectic
Daca nu esti hotarat ce stil sa alegi, atunci noi iti recomandam sa il alegi pe cel eclectic. Acesta este un amestec de stiluri si perioade diferite, dar care atrag atentia asupra aceluiasi tip de textura, finisare si paleta de culori. Cel mai adesea, un living eclectic atrage atentia asupra structurii sale si include o varietate de accesorii si obiecte decorative.

Stilul Mediteranean

stilul mediteranean
Originar din tarile din nordul marii Mediterane, acesta este un stil plin de culoare, cu detalii de inspiratie spaniola. Culorile stilului mediteranean au menirea sa le reflecte pe cele ale marii, cerului dar deasemenea sa includa nuante florale. Folosirea tiglelor din mozaic pe post de parchet este una dintre cele mai importante trasaturi ale interiorului mediteranean.

Stilul Contemporan

stilul contemporan
Sufrageriile contemporane se caracterizeaza prin elemente fine si neutre cu o paleta de culori proeminenta. Adopta acest stil prin alegerea unei mobile bine conturata de o culoare vibranta dar de asemena te poti folosi cu succes de perne ce adopta diferite forme geometrice.

Stilul Asiatic
stilul asiatic
Stilul Aiatic debuteaza cu o multitudine de influente, introducand elemente din Japonia, China, Vietnam si Tailanda. Tesaturile din matase, bambus si tatami formeaza adevarate spatii feng-shui originale . Mobilierul, desi putin, include scaune joase iar canapelele sunt adesea impodobite cu perne diverse.

Stilul de Tranzitie

stilul de tranzitie
Daca te intereseaza un stil ce combina atat designul traditional cat si cel contemporan, atunci inseamna ca un interior tranzitional este ceea ce cauti. Acest stil presupune mobilier sofisticat si simplu in acelasi timp. Pentru a atrage atentia tocmai asupra acestui paradox, designerii tranzitionali folosesc paleta de culori neutre.

Stilul Traditional
stilul traditional
Clasic si comfortabil, design-ul traditional impresioneaza prin mobilier consistent si stil familiar. Este un stil ce nu se demodeaza si intodeauna este in trend si elegant . Paleta de culori combina tonuri de verde si portocaliu deschis. Pentru a crea un adevarat living traditional adaugati picturi in ulei, rame poleite si rafturi ornate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *