Victoria Beckham mai vrea copii

Victoria Beckham, care e una dintre cele mai de succes mame care lucreaza, a declarat pentru revista Glamour ca ar putea sa mai aiba un copil in viitor. Avand grija constant de cei 4 copii si incercand sa fie buna in ambele situatii, cariera si familie, Posh admite ca ideea de a mai avea un copil nu o sperie deloc.

Ea spune:

“Niciodata nu spun niciodata in legatura cu alt copil. Este un act de a jongla -o cariera, o familie, un sot ocupat. Dar niciodata nu spun niciodata”

Vorbind despre cum isi vede viata peste 5 ani,  Victoria Beckham spune:

“As vrea ca toti sa fie sanatosi si fericiti. As vrea sa imi dezvolt afacerea si sa fac cat mai multe femeie sa se simta increzatoare, puternice si frumoase” Victoria Beckham mai vrea copii

Victoria, careia i s-a cerut sa fie editor oaspete la editia din septembrie a revistei, a spus in interviu ca este foarte incantata sa se implice in acest proces.

“A fost incantator pentru mine sa imi vad ideile venind la viata, de la culorile imaginilor pana la casting. Am facut propria mea lista de fashion si ce sa nu purtati -pantofi barca, doar daca nu esti designerul Alber Elbaz sau pe o barca!), bermude, inele in nas, si pantalonasi nud.”

Designerul de moda a trebuit sa raspunda la intrebarile la care toti am fi deranjati sa raspundem-de ce nu zambeste niciodata cand e fotografiata. Victoria a parut putin incurcata:

“Tu stii, eu nu stiu?! De fapt eu zambesc in multe fotografii. Cred ca am incetat sa zambesc cand am intrat in moda. (rade) Moda mi-a furat zambetul. Eu am creat acea persoana. Si nu spun ca nu sunt eu, dar as spune ca nu pe de-a-ntregul. Este o armura”

Victoria Beckham mai vrea copii

In ciuda faptului ca relatia cu sotul ei David Beckham este apropiata, Victoriei nu-i place sa amestece familia cu afacerile. Dar uneori, are nevoie de sprijin. Si in asemenea cazuri ii cere lui David sa-i fie mai aproape ca niciodata. Exemplul l-am vazut sezonul trecut, cand fotbalistul a asistat la showul fashion.

“A fost prima data! El intotdeauna lucreaza sau se antreneaza. Dar am avut emotii cu acest show. Am simtit multa presiune. M-a sunat cu o seara inainte si i-am spus ca vreau sa vina. Si a fost grozav sa il am acolo. Cred ca a fost surprins. Nu prea il deranjez de obicei. Ajungi acolo si sunt modelele, parul, machiajul..cred ca a fost coplesit”, a marturisit Victoria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *