Celebritati care iubesc corsetul

Corsetul a fost inventat in Franta in secolul 16 si era la inceput vesta matlasata purtata de femeile franceze ca alternativa la corsetele rigide. Acestea erau matlasate cu lenjerie in fata. Erau purtate la ocazii informale si apoi la curte. La sfarsitul secolului acestea au fost inlocuite cu corsetele definitiv. Acestea au devenit populare si printre barbati care le purtau pentru durerile de spate.
Chiar si acum, corsetele pot fi purtate si de femei si de barbati pentru moda si in scop medical. Si unele surse pretind ca recent, termenul corset a fost ingropat pentru termenul top in industria modei.
Priviti in galeria de mai jos celebritati care adora sa poarte corsete atat ca lenjerie cat si ca outfit.

Jennifer Love Hewitt arata supersexy in sedinta foto pentru FHM. Corsetul din satin negru si albastru arata superb si modern.

Celebritati care iubesc corsetul

Regina burlescului, Dita Von Teese e cunoscuta pentru ca iubeste stilul anilor 40. Dita iubeste corsetele care o ajuta sa-si creeze lookul retro. Poarta corsete care sa-i subtieze talia si sa obtina faimoasa ei forma de viespe.

Celebritati care iubesc corsetul

Modelul de la Victoria’s Secret Marisa Miller arata grozav in corset indiferent daca e la vreun show fashion sau alt eveniment.

Celebritati care iubesc corsetul

Starleta Megan Fox a purtat un corset care ii subtiaza foarte mult talia in rolul diin westernul Johan Hex. In acest caz, corsetul e un must-have istoric care ne trimite inapoi in secolul 19.

Celebritati care iubesc corsetul

Regina pop Madonna a purtat acest corset de-a lungul turneului Sticky & Sweet, desi ea nu prea poarta corset pe scena.

Celebritati care iubesc corsetul
Britney Spears poarta un corset impodobit intr-unul din costumele ei pentru turneul Circus world tour.

Celebritati care iubesc corsetul

Cantareata transformata in designer Jessica Simpson poarta un corset purpuriu intr-unul din showurile de anul trecut. Fiind voluptoasa, corsetul ii accentueaza formele facand-o sa arate absolut superb.

Celebritati care iubesc corsetul
Nicole Scherzinger cu siguranta iubeste corsetele. A fost vazuta deseori purtandu-le in cele mai seducatoare culori.

Celebritati care iubesc corsetul

Beyonce Knowles si-a canalizat personajul Sascha Fierce in acest corset in turneul I Am …Sascha Fierce. Soldurile voluptoase si corsetul creeaza un look cu adevarat atragator. Celebritati care iubesc corsetul

Si in final, corsetul a devenit o exprimare in moda. Sarah Jessica Parker arata grozav cu un corset DDG, asortat cu o jacheta si pantaloni. Celebritati care iubesc corsetul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *