Decorarea casei, o chestiune de stil

Este o idee bună să nu urmam tendințele prea îndeaproape. Dacă o faci, casa ta ar trebui să fie complet redecorata de cateva ori pe an. Modul sensibil de a ține pasul cu tendințele este să te concentrezi pe elementele care sunt rentabile si usor de schimbat. Astfel de elemente pot fi perne, haine, vaze, boluri, și lenjerie de pat.

Există un indiciu puternic ca următoarea tendință de culoare pentru decorul casei este violet. Este o culoare puternică și nu pe gustul tuturor. Dacă vă place movul, se introduce în doze mici. Poate că o vaza violet sau fețe de perne, cu model violet.

Nu sunt multi cei care ar merge până la capăt sa vopseasca un perete violet. Cu toate acestea, dacă o faci, va trebui să se potrivească toate celelalte accesorii. Nu trebuie sa te grabesti sa cumperi o canapea mov. Există culori complet diferite, care arata bine cu violet. Este vorba sa gasesti nuante de culori pentru a se potrivi. Unele culori care se completeaza cu violet sunt portocaliu, roz, verde, albastru, argintiu sau gri. Oricare dintre aceste culori ar putea fi introdusa în moduri subtile.

 

Decorarea casei, o chestiune de stil

 

Puteti introduce cele mai noi tendinte prin achiziționarea unui tablou care încorporează aceste culori. Cu toate acestea, în cazul în care apreciati pictura ca o formă de artă, probabil că veti utiliza această tactică. În scopul de a moderniza casa, pur și simplu rearanjeaza opera de arta. Mai degrabă decât să încerci să potrivesti culorile, schimba rama. Pune o pictură bună pe un perete colorat si elimina cadrul. O opera de arta, pe o pânză cu un perete vopsit, este dramatică și atrage privirile. Este, de asemenea o tactică de decor ieftina, care nu compromite valoarea artei.

 

Decorarea casei, o chestiune de stil

 

Tendințele de decor pot părea o pierdere de timp și chiar o cheltuială inutilă în cazul în care casa ta este deja decorata. Cu toate acestea, mediul de acasă are un efect asupra starii tale de spirit și chiar respectului de sine. Efectul de decor de acasă este foarte asemănător cu cel al modei. Felul cum iti decorezi casa iti creează încredere interioară și bunăstare. În cazul în care casa ta este o extensie a propriului stil, te vei simți confortabil.

 

Decorarea casei, o chestiune de stil

 

Dacă lucrați acasă, decorul este chiar mai important pentru mediul dvs. pentru a reflecta propriul sentiment de etica de lucru. Decorul ar putea fi modern, elegant și minimalist, pentru a permite o eficiență maximă. Acest lucru permite   să gândesti în mod clar. Pe de altă parte, sunt cei care funcționeaza creativ într-o anumită cantitate de dezordine controlată.

Indiferent de stilul personal sau de culoare, alege fiecare element din casa ta cu grijă. Nu umple casa  cu piese care nu iti plac foarte mult. Nu cumpara niciodata un element sau nu face o schimbare doar pentru a se potrivi cu o tendință. Alege o tendință care se potrivește stilului tău de decor – chiar dacă nu este violet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *