Exista varsta potrivita pentru casatorie?

Cele mai multe cupluri tinere simt la fel despre căsătorie. Dragostea se întâmplă instantaneu și dintr-o dată ați găsit singura persoană cu care sunteți gata să va petreceti toată viața. Relațiile sănătoase sunt rare, iar șansele de a le transforma într-o căsătorie de succes sunt si mai rare. Adulții tineri de azi sunt speriati cand vine vorba de se implica intr-o casnicie. Chiar și atunci când acești adulți ajung la 30 de ani, ei încă nu sunt siguri ce o să faca cu privire la căsătorie. Varsta potrivita sa se casatoreasca este unul dintre subiectele cele mai cautate pe Internet.

SUA inregistreaza mai mult de 2000 de cazuri de adolescente cu sarcini in fiecare an si de cele mai multe ori nu sunt căsătorite. Adolescentii se căsătoresc la vârste tinere și se grabesc să își trăiască viețile. Ei nu-și dau seama de complexitatea și responsabilitatea pe care căsătoria o aduce. Ei sunt doar fericiti să fie unul cu altul și au uitat că viața este mai mult decât dragoste si romantism. Este realizarea importanței fiecărui vieți. Nu exista o varsta corecta pentru căsătorie. Totul depinde de unde te afli în relația ta și daca esti gata să accepti o asemenea responsabilitate.Exista varsta potrivita pentru casatorie?

Cele mai multe relații în această lume se bazează pe fantezie decât pe realitate. Lumea a fost șocată când rock-starul Avril Lavigne a anunțat separarea de la soțul ei dupa trei ani. Ea si-a dat seama că la doar 21 de ani a luat o decizie majoră in viața ei, fiind foarte tânără. Nu numai ei, dar au existat divorțuri precum Britney Spears, Kate Hudson si Printesa Diana care au pus oamenii pe ganduri, facandu-i sa se intrebe care este varsta potrivita pentru casatorie?

Deși cei mai mulți credem că e bine sa ne casatorim la vârsta de 25 sau la 30 de ani este drept, unii dintre noi ne vom căsători mai târziu în viață. Unii dintre noi se vor căsători mai repede și unii dintre noi urasc doar subiectul de angajament, așa vor rămâne burlaci. Noțiunea de bază a căsătoriei este o decizie confuza. Dacă aveți un iubit pentru o lungă perioadă de timp, atunci e ușor pentru că te simti confortabil în compania celuilalt și aveți încredere unul in altul. Multe cupluri se căsătoresc doar pentru că s-au indrăgostit unul de celălalt și cred că el / ea este o persoană specială. Da, căsătoria este importanta, dar este obligatorie? Care ar trebui să fie vârsta medie la căsătorie?

Varsta juridica

Vârsta legală pentru casatorie difera de la țară la țară și în SUA, vârsta medie este de 18 ani pentru băieți și fete. În multe state cuplurile se căsătoresc, la vârsta de 16 ani și, uneori, chiar 15. Dacă mă întrebați pe mine, cred că cea mai bună vârstă pentru căsătorie este atunci când ajungi la 30 de ani sau la peste 20 de ani. Presupun ca până în acel moment trebuie să fi avut o idee despre modul in care functioneaza lumea si ce responsabilități aveți după căsătorie. Da, problemele maritale apar după ce ne căsătorim. Căsătoria va schimba o multime de lucruri, dar o să te faca să fii mai responsabil față de celălalt și va cimenta relația.

Exista varsta potrivita pentru casatorie?

 

Am vazut multe cupluri care s-au căsătorit, la varsta de 16 și 17 și aveti încredere în mine, nu sunt fericite. Cele mai multe dintre ele simt ca au făcut o mare greșeală. Aș spune că bărbații ar trebui să se căsătorească la vârsta de 26 sau 27, iar femeile la 25, deoarece, avem nevoie de mai mult timp pentru a ne maturiza. Diferența de vârstă în căsătorie, de asemenea, joaca un rol mai mare și astfel e nevoie uneori de consiliere.

Problema cu vârsta potrivită să te căsătorești poate avea raspunsuri diferite si cele mai multe răspunsuri depind de o mulțime de situații în care cuplul decide sa se casatoreasca. Optarea pentru consiliere premaritala este considerată întotdeauna ca fiind o opțiune bună, pentru că vă ajută să realizați impactulul următorului pas pe care aveți de gând să il luati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *