Intalnirea perfecta

Cum sa decurga o intalnire perfecta este intrebarea pe care milioane de femei si-o pun zilnic. Lucrurile tind sa o ia razna cand nu sti ce faci sau cand intri in situatii cu care nu te-ai mai confruntat inainte in lumea intalnirilor.

Mai mult decat orice, cel mai bun lucru este sa te relaxezi. Numai in cazul in care tipul cu care te intalnesti jongleaza cu cutite acutite, nimic din ce ai face sau ce ai spune nu iti va afecta viata in asa hal, atata timp cat te pastrezi tu insati.
Nu mai analiza
Multe persoane raman blocate analizand la infinit absolut tot ce le spune cealalta persoana. Nu ramane gandindu-te daca ai ales hinele potrivite cat de proaspata e respiatia ta sau ca ai uitat sa te dai cu deodorant. Stai o secunda! Oare ce a spus? Ce inseamna asta?
Toata treaba cu intalnirile poate fi inspaimantatoare, ca si cum ai merge la tribunal…dar numai daca ramai prinsa in alte lucruri, fara sa incerci sa te simti bine. Esti acolo pentru un motiv, sa vezi daca acest tip merita o a doua intalnire. Daca da, trebuie doar sa fi suficient de fermecatoare sa-l faci sa-si doreasca o a doua intalnire cu tine.
Bineinteles, asta ajuta daca stii cum sa faci conversatie care sa duca departe de lucrurile negative si totusi sa ramai misterioasa deajuns incat sa moara sa stie mai mult despre tine. Si asta vine daca esti relaxata si prezenta la intalnire. Va vedea cat de detasata si amuzanta esti, si va vrea mai mult.
Intalnirea perfecta
Asculta-ti intuitia
Odata  ce mintea ta se calmeaza, poti sa incepi sa asculti acea voce din interior care iti spune ca e in regula sau dimpotriva, tipul nu e ok si ar trebui sa pleci. Daca iti asculti intuitia poti sa iesi cu bine dim situatii delicate.
Barbatii au resursele lor si tehnicile de seductie pentru a te convinge sa ajungi in pat, chiar prin a pretinde ca sunt alte persoane. Deci, cum intri in mintea acestora? Intrebandu-l! Chiar si cel mai alunecos tip poate fi prins cu minciuna daca ii pui intrebarile care trebuie.
La o intalnire nu incerca sa explici ceva negativ pe care el a spus sau a facut. Este in natura noastra sa ne gandim “pai, a fost stresat la lucru” sau ” asteapta momentul potrivit”, sau “probabil nu a vrut sa spuna asta”. Nu gasi scuze.
Intalnirea perfecta
Daca tipul cu care te intalnesti nu are un job, nu exista scuze pentru asta. Poate ca e un tip de treaba dar din moment ce incepi sa-l scuzi, e primul pas ca eventual sa se mute in casa ta si sa-l intretii. Bineinteles, toti trecem prin momente grele dar nu e treaba ta sa te intalnesti cu ei.
Determina ce esti in stare sa accepti si ce nu, si nu fa exceptii pentru nici un barbat. Tine minte ca regretele sunt  partea cea mai urata dintr-o intalnire. Daca iti urmezi intotdeauna regulie, atunci esti sigura ca nu ai pentru ce sa regreti. La o intalnire, unul dintre cele mai importante aspecte este sa ai in vedere intotdeauna ce anume vrei de la orelatie si sa nu dai voie nici unui barbat sa te distraga de la scopurile tale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *