Machiaj de vedeta

Machiajul a devenit o parte importantă pentru fiecare femeie. Acesta ne poate ajuta sa ne revigoram aspectul atunci când suntem obosite, și accentuează caracteristicile noastre cele mai bune. Machiajul este, de asemenea, o armă de seductie. Nu contează ce fel de machiaj, dacă este corect aplicat , se poate corecta forma fetei. Fie că sunt nuante pale sau luminoase, tonuri de neon, trebuie să vă amintiți câteva trucuri despre cum să aplicati diferite stiluri de machiaj, fascinante inspirate de celebritati.

Natural

Machiajul nud, natural poate fi foarte fascinant. De fapt, acest tip de machiaj remodelează un alt tip de rafinament. Evident, machiaj nud accentueaza toate trasaturile faciale, cum ar fi pometii, ochii si buzele, într-un mod delicat și natural. Prin urmare, baza de machiaj este cea mai importantă parte. Înainte de a aplica machiajul, acordati atenție la tot ceea ce implică pregătirea pielii..
Numai după aceea, puteți începe procedura de machiaj. Pielea ar trebui sa arate ireproșabil, astfel încât să fie  acoperite toate imperfectiunile. Dacă aveți cearcane intunecate in jurul ochilor, sau pete, utilizați mai întâi un anticearcan si abia apoi fondul de ten. Nu uitați să-l aplicati uniform pana pe partea superioară a gâtului. Un fard de obraz palid, rimel, un ruj sau mai bine un luciu de buze in nuante naturale și sunteți gata. Pentru un look fascinant, se aplică fard de ochi de culoare închisă pe pliul pleoapei.

Machiaj de vedeta

 

Roz

Tonurile de roz sunt întotdeauna asociate cu feminitatea și merg pentru toată lumea, indiferent de culoarea ochilor, tenului sau părului. Ele pot reîmprospăta pielea uimitor. Puteti să utilizați un fard alb-sidef, care va oferi luminozitate machiajului. La sfârșit , nu uita sa aplici rimel. Pentru buze puteti folosi o nuanta naturala de luciu de buze sau un ruj.

 

Machiaj de vedeta

 

Anii ’40

Machiajul vintage este mai bună expresie a feminității, eleganță și seductie. Componentele necesare ale unui machiaj anii ’40 sunt:  pielea de portelan, gene lungi si groase, pometi accentuati, buzele cireșe sau visiniu roșu, dermatograf negru lichid, și un amestec perfect de nuanțe pe pleoape.
Este un gen mai puțin frecvent de un machiaj care pune accentul pe ochi si buze in acelasi timp. Pentru machiajul ochilor ai nevoie de doua nuante de fard de pleoape, unul mai ușor pentru pleoapa mobila, si unaul mai inchis pentru contur. Apoi, se aplică din belșug rimel. Dacă genele tale sunt prea subtiri, s-ar putea aplica contur lichid. Și în cazul în care nu face nici o diferenta poti folosi gene false. Pentru buze fascinante, aplica un ruj rosu sau luciu de buze. Aplica fard de obraz luminos pe pometi.

Machiaj de vedeta

 

Neon

Machiajul neon este o tendință fierbinte, dar are nevoie de unele aptitudini pentru a fi aplicat în mod corespunzător. Aceasta este alegerea perfecta pentru acelea dintre voi care iubesc machiajul excentric. Ar trebui sa se puna accentul pe ochi și culorile trebuie să fie puternice. Albastru, galben, verde si smarald-sunt doar câteva dintre culorile pe care le poti folosi, dar ar trebui să iei în considerare culoarea ochilor atunci când alegi nuante de machiaj. Aici, doar ochii ar trebui accentuati, de aceea, foloseste un luciu de buze într-o culoare naturala. Rosul va funcționa de minune, dacă aveți ochii albaștri.

 

Machiaj de vedeta
Ochi de pisica

Machiajul ochi de pisica necesită o utilizare corectă a dermatografului. Începeți prin folosirea eyelinerului negru și trageti o linie dreapta din colțul pleoapei pana la sfârșitul liniei genelor si aplicati apoi fard de pleoape negru, cu un aplicator subțire pe linia dermatografului pentru a remedia machiajul. Ca un ultim pas, utilizează dermatograf negru pe interiorul pleoapelor și aplică rimel. Si la machiajul neon, buzele trebuie să fie cât mai naturale posibil. Dar evitati acest tip de machiaj, dacă aveți ochii mici.

 

Machiaj de vedeta

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *