Machiaj pentru marirea ochilor

Ochii mici pot fi fermecatori si exotici. Strategiile de machiaj impreuna cu produsele potrivite, pot sa ii faca mai mari si mai definiti. Cheia este sa folosetsi culorile si tehnicile potrivite ca sa pacalesti ochii. Machiajul in general este aplicat pentru a-ti accentua trasaturile care te avantajeaza si sa minimalizeze pe cele pe care incerci sa le ascunzi. Incearca cateva trucuri simole oentru a defini si mari ochii mici.

Iluminator lichid

Iluminatorul lichid este arma secreta a make-ip artistilor. Nu numai ca se foloseste pentru a lumina tenul, dar se aplica si pe coltul interior al ochiului. Exista nuante variate de iluminator, de la alb la piersica. Un alt beneficiu este ca aplicarea iluminatorului pe colturile interioare ale ochilor ii face sa para mai mari.

Idea este sa nu exagerezi, pentru ca daca vei pune prea mult, nu va arata bine. Imprastie bine iluminatorul pe coltul interior al ochiului si apoi aplica dermatograful lichid pentru a finaliza restul machiajului.

Machiaj pentru marirea ochilor

 

Fardul neutru

Un alt truc de efect pentru a face ochii sa para mai mari este sa aplici pe pleoape fard neutru. In timp ceproibabil ai vrezut ca culorile stralucitoare iti micsoreaza ochii, nu este deloc asa. Mergi pe culori neutre si aplica-le precis.Machiaj pentru marirea ochilor

Inainte sa aplici mascara sau dermatograful, pune un fard nud pe pleoape si pe osul sprancenei. Acest fard trebuie sa se potriveasca cu nuanta pielii tale. Un ton neutru de maro merge la aproape toate culorile ochilor. Inchide ochii si aplica culoarea cu o pensula apoi imprasti-o bine.

Ochi de pisica

Un machiaj retro pentru a-ti mari ochii folosind dermatograful lichid. Comun la bombele sexy din anii 60, machiajul ochi de pisica mareste ochii considerabil. Aplicarea lui trebuie exersata dinainte, pentru reusita. Dermatograful lichid maro inchis se potriveste la majoritatea culorilor ochilor si e mai putin dramatic decat cel negru.Machiaj pentru marirea ochilor

Incepe prin a-ti tine ochi inchisi si pleoapa intinsa. Deseneaza o linie subtire de la cotul interior al ochiului spre mijloc. Linia trebuie sa fie putin mai groasa vand ajungi la mijloc. La sfarsit, aceasta se subtiaza. Termina machiajul cu 2 straturi de mascara. .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *