Nu ratati Sao Paulo!

Sao Paulo este cel mai mare oras din Brazilia și are o populație de peste 20 de milioane de oameni. Este numit după Sfântul Paul din Tars. São Paulo, pe care locuitorii cu drag il numesc Sampa este capitala culturala, financiara și intelectuala a Braziliei. Acesta oferă o viață de noapte vibrantă și experiențe unice. Sao Paulo este cunoscut pentru bogăția și, în același timp, pentru decalajul inegal între bogați și săraci.

Locuri de vizitat

Locuitorii din São Paulo sau Paulistonas, deoarece asa prefera sa fie numiti sunt mândri de istoria lor bogată și moștenirea pe care veți găsi printr-o mulțime de muzee. Muzeul de Arta São Paulo găzduiește o colecție cuprinzătoare de picturi. Pinacoteca do Estado găzduiește, de asemenea, o mulțime de colecții de artă. Chiar dacă nu sunteți un iubitor de artă sau istorie, veti putea vizita aceste muzee pentru arhitectura unica.

Bulevardul Paulista este un centru pentru pasionații de cumpărături. Acesta conține o mulțime de magazine, galerii de arta, baruri, cluburi, cafenele, restaurante și teatre. Este demn de a petrece ceva timp aici pentru cumpărături.

 

Nu ratati Sao Paulo!

 

Centrul istoric, care a fost un exemplu de istorie este acum plin cu clădiri uriașe și oameni peste tot.

Zgârie-norii Banespa oferă una dintre cele mai bune vederi panoramice ale orașului. De asemenea, numit “Altino Arantes Building”, se poate vedea pana la o distanta de 40 km de punctul de observație. Cele mai multe dintre reperele din oraș, fie că este vorba de Catedrala, muzee sau de constructii pot fi văzute toate de aici.

Există câteva parcuri de agrement, printre care “Parque do Ibirapuera” iese în evidență. Este un parc verde în oraș cu o suprafață totală de aproximativ 2 km patrati, acesta găzduiește muzee, câteva monumente și este un spațiu pentru spectacole și alte evenimente culturale. Există, de asemenea, câteva parcuri de ecoturism pentru cei care sunt interesati inclusiv Parque Estadual da Cantareira și Parque Estadual do Jaraguá.

 

Nu ratati Sao Paulo!

 

Praça da Sé, este o întindere vastă și are o uriașa catedrală catolică “Catedrala Metropolitana”, pe care o puteți vizita.

Edifício Itália sau Edificiul italian este cea mai inalta cladire din São Paulo. Aceasta găzduiește un restaurant la etajul 44, perfect pentru turisti care ofera o panorama a întregului oraș si care nu trebuie sa lipseasca de pe lista.

Activități

Dacă sunteți interesat de concerte / filme, ar fi înțelept sa vizionati o piesă de teatru sau sa mergeti la un concert într-unul din teatrele din oraș.

São Paulo Fashion Week este un eveniment de moda de mare anvergura în America de Sud. Acest lucru se întâmplă în fiecare an în Parque do Ibirapuera. Puteți verifica dacă va incadrati in timp când sunteti în Brazilia și, dacă puteti aranja călătoria in consecință, pentru a coincide cu evenimentul.

São Paulo sărbătorește, de asemenea, Carnavalul într-un mod magnific în cursul lunii februarie / începutul lunii martie. Este o experiență excelentă de lua parte din parada de dansatori în costume exotice pe muzica Samba.

Dacă sunteți în căutare de excursii standard,, există São Paulo tur istoric și tur de metrou Turis. Cele mai multe ghiduri vorbesc limba engleză și, prin urmare, limbajul nu ar fi o problemă.

Pentru turistii care nu vor sa cheltuiasca multi bani și care iubesc petrecerile, acesta este orașul perfect în Brazilia. Viata de noapte este vibranta, dar trebuie sa fi atent în ceea ce privește siguranța pe timp de noapte.

 

 

Nu ratati Sao Paulo!

 

Noțiuni de bază în São Paulo

São Paulo are trei aeroporturi și anume, Guarulhos International (Cumbica), Viracopos (Campinas) și Congonhas. În timp ce primele două sunt aeroporturi internaționale care deservesc câteva zboruri interne, Congonhas conectează São Paulo la nivel local.

TAM și Gol marile companii aeriene braziliene au zboruri de legătură cu multe alte orașe din Brazilia, la Sao Paulo. Viracopos este rar utilizat doar atunci când Cumbica nu este disponibilă pentru aterizare, din cauza condițiilor meteorologice aspre. Dacă planificati sa călătoriti în São Paulo, veti ateriza cel mai probabil în Guarulhos.

Călătoria în interiorul São Paulo ar putea fi consumatoare de timp, din cauza drumurilor congestionate. Cea mai bună opțiune este lua metroul, sau un taxi. Acest lucru ar putea salva o mulțime de timp.

São Paulo este un loc minunat pentru turisti, oras cu un bogat patrimoniu. Când vă aflați în Brazilia, nu ratati cel puțin o zi sau două aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *