Pantofii, o poveste de dragoste…

Câte perechi de pantofi ai? În cazul în care răspunsul este “prea multe,” nu esti cu siguranta singura! Femeile iubesc pantofii și, în ultimii ani, designerii au profitat de această dragoste și oferă acum pantofi într-o gamă largă de stiluri si culori pentru a flata picioarele și au devenit un accesoriu la orice tinuta adevărata. Povestea de dragoste dintre femei si  pantofii lor a fost de fapt relatata de franciza “Sex and the City”, Carrie a arătat într-un episod   ca deține pantofi de 40.000 dolari.

Deci, de ce femeile iubesc pantofii? Ceea ii face atât de atractivi și de ce femeile au nevoie de atât de multe perechi diferite, chiar de aceeasi culoare si stil?

Un motiv pentru care iubim pantofii este faptul că acestia fac picioarele sa arate sexy si atractive, ceea ce nu este întotdeauna ușor. Picioarele sunt plate și, adesea, pot fi strâmbe la degetele de la picioare, dar când ne punetm o pereche de pantofi, acestea arata suple și frumoase. Multi barbati au fixatii pe picioare și mai ales atunci când vad o pereche de tocuri cui stiluri Mary Jane, cu bretele la glezna, și platforme care pot subtia piciorul în întregime.

 

Pantofii, o poveste de dragoste…

Pantofii sunt, de asemenea, un accesoriu de mare clasa, cu  care se va termina orice tinuta. Imaginați-o rochie frumoasa de vara, cu un pulover superb și bijuterii potrivite. Acum imaginati-va pantofii care s-ar putea purta cu un astfel de ansamblu; niste sandale plictisitoare ar distrage atenția de la aspectul general, dar sandalele frumoase pană de pânză, cu o bretea care se leagă în jurul gleznei te va face sa arati completa si gata pentru o petrecere in gradina. Puteți face același lucru cu orice tinuta v-ati putea imagina,o pereche de pantofi plictisitori si doar funcționali vor diminua aspectul unei rochite negre elegante dar niste botine elegante din piele poate face ca aceeași rochie sa fie sexy si gata pentru o petrecere.

 

Pantofii, o poveste de dragoste…

 

Femeile au, de asemenea, mai mult de o pereche de pantofi de aceeasi culoare si stil, deoarece femeile sunt adesea mai sensibile la nuante de culoare decât bărbații. Un barbat  poate privi în dulapul unei femei și va vedea că ea are trei perechi de botine roșii, dar o femeie stie ca  sunt diferite, una e zmeură,  alta cărămizie, și  alta visinie și ele nu sunt interschimbabile! Ea, de asemenea, știe că chiar și o ușoară variație a stilului unui pantof il va face adecvat sau nu pentru orice tinuta. Curelele de glezna sunt considerate sexy, astfel încât acestea pot sa nu fie potrivite pentru un birou profesional, și niste sandale de vară, cu funde prea multe nu merg cu o rochie imprimată.

Dacă vă plac pantofii ați putea avea motivele proprii. Pantofi au fost mult timp o parte importantă de tinuta unei femei și nu există nici un motiv să vă faceți griji despre povestea de dragoste cu colecția de pantofi.. Dacă ii iubiti și vi-i puteti permite, răsfățați-vă cu cât mai multe perechi, după cum doriți!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *