Sunteti gata sa va mutati impreuna?

Mutarea împreună este un pas mare pentru cupluri, ea semnalează un angajament in relația lor și pentru viitorul lor împreună. Pentru multe cupluri de astăzi, e versiunea lor de căsătorie pentru ca unele renunța la acest pas juridic și, în schimb cumpăra o casă sau închiriaza un apartament împreună, acesta fiind modul lor de angajament ca un cuplu. Pentru alții, e un fel de test înainte de a decide dacă sunt gata să se căsătorească, iar acesta poate fi un real deschizator de ochi cu privire la natura relației lor.

Decideti dacă sunteți gata să va mutati împreună înainte de a face acest pas, puteți economisi o mulțime de timp, bătaie de cap și dureri de cap. Graba acestui pas înainte pe care sunteți gata ca indivizi sau ca un cuplu poate duce la regrete și ceea ce s-ar putea numi “retragere pripită.”

 

Sunteti gata sa va mutati impreuna?

 

Cum știi dacă ești gata să va mutati împreună? Evident, nu există nici un răspuns la această întrebare, pentru ca fiecare persoană și fiecare cuplu este diferit. Un lucru pe care trebuie sa-l iei în considerare este dacă ești gata să trăiești pe cont propriu ca un adult. Persoanele care locuiesc cu părinții lor nu pot înțelege pe deplin responsabilitățile   de a plati facturile, a intretine o masina, și așa mai departe. Ele pot sa nu realizeze că sunt pe cont propriu, ceea ce va însemna ca responsabilitățile le vor pune pe umerii altor persoane.

În cazul în care voi doi sunteti persoane responsabile gata să trăiască pe cont propriu, sau dacă traiti deja pe cont propriu de ceva timp, atunci trebuie sa luati in considerare daca sunteți gata să trăiti cu o altă persoană și să renunțati la intimitate și independența. Când trăiești cu o altă persoană, chiar și cu un coleg de cameră, aveți nevoie sa-i respectati programul și nevoile. Aceasta înseamnă impartirea timpului petrecut în baie, bucătărie și impartirea spatiulului tau. Când trăiești cu altcineva nu poti asculta muzica toată noaptea sau sa te uiti întotdeauna la ce vrei tu la televizor.

 

Sunteti gata sa va mutati impreuna?

 

Când știi că ești pregătita pentru a imparti spațiul cu altcineva, atunci puteți examina relația voastră și vedeți dacă e timpul să va mutati impreuna. Nu sunteți de acord cu privire la modul de a împărți treburile casnice și ați vorbit despre modul în care veți plăti chiria sau ipoteca și alte cheltuieli? Poți vorbi despre aceste lucruri deschis și onest și să va puneti de acord, fără argumente și fără a ignora pur și simplu problemele. Ești de acord cu privire la ce înseamnă acest lucru pentru relatia ta, si , s-ar putea ca unul dintre voi sa vada inceputul vietii impreuna in timp ce cealaltă o vede doar ca   pe un aranjament ?

Luați în considerare aceste lucruri în mod deschis și sincer înainte de a vă decide daca sa va mutati împreună este alegerea potrivită, și amintiți-vă că, dacă aveți nevoie să așteptați, este întotdeauna mai bine să fiti gata înainte de a face acest pas decât să-l regretati mai tarziu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *