Semne ca mariajul tau e pe final

Nimic nu este permanent. Se poate aplica la tot ceea ce sub soare, dar atunci când lucrul în cauză este căsătoria ta, ai ucide pentru a dovedi ca nu este adevarat. Aproape toata lumea viseaza sa fie căsătorit pe viața cu sufletul pereche dar, uneori, trebuie doar sa renuntati. Deci, cum poti decide exact ca a sosit momentul pentru a trece mai departe? Citeste următoarele indicații și vei ști sigur cand o căsătorie e pe sfarsite.

1.Certuri inutile
Dacă ați început să va certati pentru fleacuri și pentru nici un motiv aparent, acesta poate fi primul indiciu că sfârșitul vietii tale de persoana căsătorita este aproape. Argumentele nu exista de multe ori și compromisurile par sa nu existe.

 

Semne ca mariajul tau e pe final

 

2. Amintiri despre trecut
Când păstrați amintiri din vremurile bune și se pare că aceste momente sunt pierdute pentru totdeauna, poate fi vremea sa faci o evaluare căsătoriei tale. Nu ar trebui sa crezi ca nu mai poti trai acele lucruri cu partenerul tau. În timp ce un pic de nostalgie este normala, prea multa poate fi un semn de avertizare.

3. Pierderea respectului unul pentru celalalt
Dacă nu iti mai respecti partenerul sau de fapt il detesti, este mai bine să va opriti. Nu poate exista o căsătorie fără dragoste și respect reciproc.

4. Prioritățile s-au schimbat
Dacă obiectivele voastre individuale s-au schimbat și căsătoria nu este in partea de sus a listei de priorități, atunci acesta este un semn vital ca sfarsitul este aproape. Discutati împreună și rezolvati diferențele, ca altfel foarte curând, veti semna actele de divorț.

5. Lipsa de sprijin
Dacă soțul nu-ti suportă eforturile și dimpotrivă te critică, este mai bine să te desparti de o astfel de persoană. Dacă el nu poate respecta juramintele de a fi alaturi de tine în boală sau în sănătate, nu există nici un motiv sa ramaneti casatoriti.

Semne ca mariajul tau e pe final
6. Nu exista chimie intre voi doi
Deși presiunea muncii si viata agitata poate împiedica cuplurile sa petreaca mai mult timp împreună,  chimia dintre ele ar trebui să fie evidentă atunci când acestea sunt împreună. Dacă simțiți că scânteia anterioara lipsește din relația voastră, este timpul să luati măsuri corective, deoarece, dacă neglijati semnele, ar putea fi prea târziu.

7. Aventuri extraconjugale
În cazul in care, tu sau sotul tau ati putea cauta plăcere în altă parte, în cazul în care încrederea reciprocă este pierduta, căsătoria se va confrunta în curând cu o consecință a acestui lucru.

8. Comportament abuziv
Daca sotul tau este abuziv față de tine fizic sau în alt mod, începe să cauti un avocat pentru divorț. Abuzul marital este o infracțiune foarte gravă și o mulțime de femei fac greșeala de a-l trece cu vederea la început fiind sub falsa impresie de dragoste. Dar trebuie sa stii un lucru, dacă el într-adevăr te  iubește și te respectă, nu va ridica mâna la tine.

9. Deficit de comunicare
Dacă vorbiti rar sau nu va place sa dati ochii unul cu celalalt pentru orice mic argument, ar putea fi un semn ca mariajul este pe punctul de final.

10. Depresie
Uneori, problemele maritale pot fi atat de puternice incat oamenii fac o depresie. Unii ajung la alcool sau droguri. Acest lucru este într-adevăr extrem, dar nu se știe niciodată. Deci, este mai bine sa ieși dintr-o căsătorie esuata decât să te agati de ea. Uneori, sa fii realista, ajută.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *